-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Novacep o zaman özgürsün kullanmayacaksın. Bu. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
future adlı üyeden alıntı
Ya sonuçta 1-2 gün felan bu temayı kullanacaksa sonra kullanmayacaksa, link çıkışı olmaması daha iyi olacaktır ama kısa süreden kasıt 1 ay felansa bence de biraz hak yenmiş oluyor. Burda kişinin kendine kalmış bir olay..
Footera saçma sapan sitelerin linkleri bulunuyorsa ben bunu kaldırma hakkına sahibim.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Emeğe saygım her zaman sonsuzdur. Tema yapımcısının ismini asla silmem, 1 link yetiyor. Ama birden fazla yapımcının eklediği link varsa abartı oluyor.
Footer şifreliyse eğer; sitenizde sağ tıklayıp kaynak kodlarından footer bölümü kodlarını kopyalayın ve footer.php dosyasınıza footerın kodunu ekleyip altına kopyaladğınızı ekleyin ben bu yöntemle çözüyordum.
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Tema yapımcısı temaya birden fazla link koyabilir. Hatta istediği kadar link koyabilir. Sonuçta temayı kendi kodlayıp kendi yazmıştır. Bu konuda tamamen özgürdür.
Yine aynı şekilde bizde temayı kullanmamakta tamamen özgürüz. Ancak linkleri kaldırmak hakkımız değil, hiçbir şekilde de hak iddaa edemeyiz.
Wmaracında bu tarz konuların konuşulmasını doğru bulmuyorum. Sonuçta tema yapımıcısı her ne kadar fazla link koysada, bu linkleri kaldırmaya çalışmak hakkımız değildir. Konuyu kilitliyorum.