wmaraci reklam
tr.link

foreverautohits.com'a kayıt olmadım Sitemi nasıl silerim. Hit gönderiyor

3 Mesajlar 715 Okunma
acebozum
tr.link

ilanliyo ilanliyo WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 56
  • Beğeniler 3 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Merhabalar. Bugün analytics i kontrol ettiğimde foreverautohits.com diye bir siteden 16 adet kişinin geldiğini gördüm. Bakayım bu nasıl bir site acaba dedim. Bir de baktım ki otomatik hit veren hitcanavarı gibi bir site. Lakin ben sitemi bu tip sistemlere kayıt etmedim. şimdi nasıl bu hit akışını durdurabiliriz? Sitemi ordan nasıl sildirebilirim?

Teşekkür ediyorum.

Ek Olarak: Arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi? Kayıt olmadığım bir siteden hit gelmesi garip geldi bana.

Ek Olarak: Sorunu çözdüm, dün site yönetimine mail atmıştım. Benden habersiz eklendiğini ve sitemin silinmesini rica etmiştim. Onlar da silmişler. Bilgi maili atmışlar. Teşekkür ediyorum. Herkese kolay gelsin.

http://www.ilanliyo.com
googleasistan
reklam

tugrulguvenc tugrulguvenc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek kaz satıcısı
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 0, (%0)
Bahsi geçen bu hit sitesi , insanları enayi yerine koyan bir site , yanarlı dönerli reklam koymuş oylama yap 25 altın diye i oylama yapıyorsun 10 puan geliyor. bunun gibi bir çok düzenbazlık var , bir kaç gündür özellikle bu siteyi inceliyorum

BuckBarry BuckBarry WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 972
  • Beğeniler 34 / 164
  • Ticaret 7, (%100)
İnceleyin hocam https://www.senolkayhan.com/2016/11/baska-siteden-gelen-spam-trafik-hit-nasil-engellenir.html/baska-siteden-gelen-spam-hit-engelleme-jpg

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al