52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Forum siteleri bitti mi gerçekten? Yabancılarda olan bir platformun türkçe sürümünü yapacağım. Ticaret, güvenilir rütbeleri vs olarak ticaret olacak ama webmaster değil. Cidden böyle bir projeye girmeli miyim? Yoksa forum dönemi bitti mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Php & Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
bence bitmedi iyi bir ekibin varsa forum da yükselmek daha kolay diye düşünüyorum.
yeni skype adresim: mahmutkandemirr@icloud.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebMaster
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hocam forum devri biyseydi burda olmazdiniz.
Forum sitelerinin birçok avantajı var ama ekipsiz olmuyor ekibimiz varsa iyi bir yerlere elbette gelirseniz bundan emin olabilirsiniz tabi bu durum kategoriye ve içeriğe gore değişiklik gosterebilir. Diğer alt yapılara gore ilerlemesi zaman almakta ama emekle bu sorunu da elbette anlatabilirsiniz.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Forum bitmez, blog bitmez işten sıyrılamayanların uydurduğu laflardır. Dmoz bitti, adsense bitti laflarını kuranlar aynı mantık üzerinden yürüyenlerdir. Biz sanıyoruz ki bu forumdan başka forum yok dünya kadar işlek forum var hile forumları oyun forumları warez forumları varda var hepsinin belli kitlesi var. Yani amaç o kitleyi ele alabilmek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Forum bitti diye birşey arkadaşların dediği gibi söz konusu değil.Sadece genel forumlar artık belli kitlelere hitap eden forumlara dönüştü.Belli bir ekibin olsun yeterli.Ben ekipsiz başladım bu işe çok zorlandım halen zorlanıyorum ekip şart size imzamda :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Dış Ticaret Uzmanı ve Mühendis
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
Arkadaşlar inşaat bitti mi ? Aynı semt önce tek katlı binalarla doldu inşaat bitti dedik, sonra 4 katlıya döndü hepsi yine bitti dedik, sonra 10 katlı oldular yine bitti değik, yıktılar site yaptılar bitti dedik, şimdi aynı mahalle rezisdanslardan oluşuyor yine bitti diyeceğiz. Ama bitmeyecek, aynı insanlar aynı yer hep yenilenecek.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Özgün olduğunuz durumda bütün projelerinizi tutturabilirsiniz. Şimdi atlamayın sakın "Yha phen 50 tane özgün makale girdim amaa yha" diye, özgünlük o değil. Özgün bir fikir, olmayanı ortaya koyamazsan kullanıcı niye seni tercih etsin, şuan facebook scripti eline geçse (aynısı) ne kadar tutturabileceksin bir şey değiştirmeden? Forum olarak farkını ortaya koyar yine ayakta kalırsın, *** satışları ve özel olmasıyla ayakta kalıyor, WMaracı kullanıcı farkı ile, frmTR genel olmasıyla, donanımhaber özgür başlıkların açılmasıyla, bitecek gibi mi gidiyor peki bu platformlar? (Güncel kaldıkça asla)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bitmedi hocam hatta bitteceğini dusunmuyorum ornek olarak bu formu yardimlasmakmicin kullaniyoruz. Sende saglam bir ekiple girersen bu ise ve kategorin iyi olursa tanıtım ve reklam ile bu işin içinden çıkarsın
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Butcem vs var ama ekibim yok. Dediginiz gibi ekipsiz giren bitti diyor.