lostyazilim
tr.link

Forum hakkında ufak bir anektod

3 Mesajlar 658 Okunma
acebozum
tr.link

hsntngr hsntngr Kontör at Kullanıcı
  • Üyelik 21.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Full Stack Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 1155
  • Beğeniler 99 / 327
  • Ticaret 3, (%100)
Bu konuyu "Konu Dışı" kategorisinde açmak daha doğru olurdu ancak kasıtlı olarak, daha çok kişiye ulaşması amacı ile buraya açıyorum.

Bu gece eski mesajlarımı okurken de tekrar tekrar denk geldim. Bana geri cevap yazlmış ancak herhangi bir alıntılama veya etiketleme yapılmadığı için bana bir bildirim gelmemiş, kişinin sorusu/yanıtı askıda kalmış.

Sevgili romalılar, bir kişi, br konuya cevap yazarken konu sahibi, kendi mesajı alıntılanmasa da veya kendi adı etikenlenmese de bildirim alır çünkü konu sahibidir.

Konu sahibi dışında, konuya cevap yazan birinin bildirim alması için, mutlaka cevabınızda bir "alıntı" veya "etiket" olmalıdır. Alıntıyı alıntı butonu, etiketi ise bildirim gitmesini istediğiniz kişinin kullanıcı adını başında @ işareti ile yazmanız gerekiyor. Zaten siz yazarken bu kişinin profil adresi çıkıyor.

Forumdakilerin bir çoğu zaten bu mevzuyu biliyordur, ama bilmeyenleri gördüğüm için bu konuy açayım dedim.. Hayırlı akşamlar..

wmaraci
reklam

denizbabasi denizbabasi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** M**
  • Mesajlar 1598
  • Beğeniler 659 / 572
  • Ticaret 56, (%100)
Yeni üyeler maalesef pek bu konuya hakim değil. Bir nevi bazı konuları kendim takip ediyorum cevap yazmış mı diye...

ASametYildirim ASametYildirim Saygı, Sevgi, Anlayış. Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi öğrencisi
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3826
  • Beğeniler 2399 / 1874
  • Ticaret 97, (%100)
İyi yapmışsınız hocam. Özellikle açıkarttırma ticaretinde konu sahibi bir önceki kişiyi alıntı yapmayınca kendisi kaybedebiliyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al