-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Bilişim Teknoloji Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar, ilk önce phpBB kurmaya çalıştım, 2.adıma geçerken baya uzun bekledi sayfa açılmadı, veri gönderilemedi dedi. SMF kurmayı denedim, gine aynı sonucu aldım, bağlantı çöküyor. SMF'de şunu farketdim. 2 aşama Writeable gibi bişiydi, o aşamada; gine veri göndirilemedi diyip site çöküyor. Oysa ki, 777 yetkisi veriyorum yüklediğim dosyalara. Hostingim; Godaddy, domainimde aynı şekilde Godaddy'de. Yardımcı olursanınz çok sevinirim, teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar, hazır installer ile kurdum forumu, fakat; Kayıt ol yada Giriş yapmaya çalıştığımda işlem olmuyor. Yüklenme iconu geliyor Chorme'nin ama sonra gine veri gönderilemedi diyor. Phpmyadmin'den bakınca veritabanlarında sıkıntı yok. Yardımcı olur musunuz lütfen?
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar veri alışverişi işlevlerinde sıkıntı yaşıyorum, arama yaparken, üye ol'da butona basarken, veri gönderilmedi diyor. Nasıl fixleyebilirim? Konulara girebiliyorum.
gaste
webibo.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Bilişim uzmanı
-
-
Ad Soyad
İ** O**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sana yardım gelene kadar sanırım çözeceksin işi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yok imza falan
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
dns yönlendirmesi tam olarak oldu mu bazen tam yönlenme olmadığında sıkıntı oluyor
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!