-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
İ** Ş**
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
"oyunprogramlamaforumu" Ahahaha ya hocam :D En nefret ettiğim domain isimleridir oyunprogramlama.com, oyunprogramla.com hani isimden belli ediyor bir geleceği olmadığını zaten yukardada örnek vermiştim.. Elimden imkan gelse hem tr hem eng forum açmak istiyorum ama imkansız demesemde altından kalkamayacağımdan eminim..
Önceden sıfırdan türkçe eğitim dersleri çekiyordum YouTube üzerinden forumla beraber içeriklerde gitti. Bu olaya çok sinir olmuştum ve artık bir adım atmam gerektiğini düşünüyorum bilmiyorum gerçekten 11 yıldır oyun geliştiricisi olarak hiç bir kaynağın yeterli olduğunu düşünmüyorum ki bende zaten ingilzice kaynaklar üzerinden devam ediyorum
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Piyasada özellikle "Türkçe" rakipler olmadığı için haliyle çok çok büyük bütçelere gerek yok. Fakat içeriğinizi doyurucu ve yoğun tutmanız lazım. Eğer büyük bir rekabet olsaydi arkadaşlar da hak verecektir ki bütçe yetersiz diyecekti herkes. Yani bu sektör canlı ve büyüyen bir sektör. Piyasa bu konuda aç olduğu için az bütçeyle iyi yerlere gelmeniz mümkün. Özellikle harcamalarinizi dikkatli yapın, gereksiz şeylere harcama yapmayın. İcerik kraldır sözüne uygun hareket edin. Bir çok kişi zaten destekleyecektir sizi. İnşallah sektörde doyurucu bir yerlere gelir siteniz. Takipteyim başarılar.
Not: konu başlığını "Oyun Geliştirme forumu projesi" gibi bir şey yaparsanız daha çok üye merak edip bakacaktır. Başlığı değiştirin bence, daha çok destek ve fikir gelebilir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** U**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
İçerik konusunda sıkıntı çekmiyeceğinizi söylediğiniz için forumda içerikleri oturtunca bana bir yazın hocam yardımcı olmaya çalışayım farklı bir göz olarak :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
web yazilim
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bu kategoride takip edebileceğim bir forum daha olur merakla bekliyorum deneyimli bir kaç moderatör de bulun hocam 👍