-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
tayfun29 kardeşim. Mali yük olmasına gerek yok, 150-200 kelime kendin, sanki wmaracı forumunda konu açıyormuş gibi ya da bir konuya yorum yapıyormuş gibi siteni tanıtacaksın hepsi bu. 3-4 farklı makaleyi forumlara yaymak da mantıklı evet ama bir getirisi olmayacaktır. Bundan bir kaç yıl önce bu dediğini yapsaydın başarı getirirdi fakat üzerinden çok algoritma değişiklikleri geçti arama motorlarının. Artık böyle bir tanıtım olduğunu anlıyor ve artı değer katmıyorlar. Fırsatın ve zamanın var ise bu işi kendin yap ve o forumda yıllardır üyeymiş gibi davranarak viral bir biçimde konularını aç. Senin sitende yayınlanan herhangi bir içerikle alakalı bir konu görürsen o konuya yorum at evet ben de bu sorunumu şu konu aracılığıyla çözmüştüm gibi sitende ki konulara bağlantı gönder. Bu kesinlikle viral bir tanıtım olacağı için maksimum fayda sağlayacaktır.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Programlar aynı anda 50-100 siteye ekleniyorsa tabii yararı olmaz. Dorebar'ın dediği daha doğru.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Burası kaliteli bir forum. Burada faydası olur. Hiç faydası olmasa bile aramalarda konunun linki de çıkıyor üst sıralarda. Biri okuyup siteye girebilir ( yani hiç yararı olmadığını farzetsek bile bu bakımdan bile avantajı var )
Ama mesela tanıtım paketi aldın. Daha önce ismini bile duymadığın forumlara ekledi konunu. Onun ne yararı olacakki. Diğerlerini bilmem ama burada backlink olarak gözükmüyor.
Backlink olayı da zaten bana göre eskide kaldı. 1-2 güzel siteden alıyorsan iyidir ama yine onda da paketle alıyorsan yararı olmaz. 1 gün içinde 50 liraya 50 forum tanıtımı, 50 backlink, 100 profil backlink, bilmem kaç paylaşım, 100 şundan 200 şundan 50 tane de ondan hediye vs olayları program işleri tamamen. Zaten elle yapılsa haftalar sürer. Linkin nereye nasıl eklendi onu da takip edemiyorsun.
Ek olarak ben de aldım eskiden birçok paket. Paket almayı bıraktınmı düşüyor hemen site. Tüm bunların yerine kaliteli içerik yapıp gerçek insanları çekmelisin sitene.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Emekli Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
240, (%100)
Faydası var illaki ama nereye kadar her şeyin çoğu zarardır.Aşırı yüklenme yapılırsa forum tanıtımına siteniz spama düşebilir.
Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Dorebar adlı üyeden alıntı
Forum tanıtımının
her zaman faydası vardır. Forum tanıtım paketlerinin olumsuz etki ettiğini savunan kişilere kesinlikle kulak asmayın. Ben
sadece ama sadece forum tanıtımı yaparak 3 kelimede 1. sıraya oturdum ve halen öyleyim.
Burada
en önemli faktör şu: Tanıtıma müsaade eden her foruma aynı içeriği girmeyin. Hepsi için
farklı metinler oluşturun ve toplamda 1 ana bağlantı 4 iç bağlantı şeklinde metinlerle bu dediğimi yaparsanız kesinlikle başarırsınız. Unutmayın, her foruma farklı metin...
Hocam peki tanıtım yazınızda hedef kelimeyemi link verdiniz yoksa konu altına kaynak diyip uzun şekilde url yimi eklediniz acaba.
Ek Olarak:
Dorebar adlı üyeden alıntı
Forum tanıtımının
her zaman faydası vardır. Forum tanıtım paketlerinin olumsuz etki ettiğini savunan kişilere kesinlikle kulak asmayın. Ben
sadece ama sadece forum tanıtımı yaparak 3 kelimede 1. sıraya oturdum ve halen öyleyim.
Burada
en önemli faktör şu: Tanıtıma müsaade eden her foruma aynı içeriği girmeyin. Hepsi için
farklı metinler oluşturun ve toplamda 1 ana bağlantı 4 iç bağlantı şeklinde metinlerle bu dediğimi yaparsanız kesinlikle başarırsınız. Unutmayın, her foruma farklı metin...
Hocam peki tanıtım yazınızda hedef kelimeyemi link verdiniz yoksa konu altına kaynak diyip uzun şekilde url yimi eklediniz acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
melankolia kardeşim. Çoğu tanıtımlarda hedef kelimemi link olarak ekledim fakat tanıtım yaptığım forumlarda içeriğimle alakalı konular da aradım ve bulduklarım da ise kaynak şeklinde konumun linkini ekledim.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!