lostyazilim
tr.link

Forum tanıtımlarının faydası var mı ?

20 Mesajlar 2.146 Okunma
lstbozum
tr.link

Juzk Juzk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 1198
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 66, (%100)
Dorebar Hocam her foruma farklı metin işi bana daha fazla mali yük olarak geri dönecek :) Kaç kelime olması gerek sizce ve 2-3 forumda aynısını yayınlasam olmaz mı ?

wmaraci
reklam

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
tayfun29 kardeşim. Mali yük olmasına gerek yok, 150-200 kelime kendin, sanki wmaracı forumunda konu açıyormuş gibi ya da bir konuya yorum yapıyormuş gibi siteni tanıtacaksın hepsi bu. 3-4 farklı makaleyi forumlara yaymak da mantıklı evet ama bir getirisi olmayacaktır. Bundan bir kaç yıl önce bu dediğini yapsaydın başarı getirirdi fakat üzerinden çok algoritma değişiklikleri geçti arama motorlarının. Artık böyle bir tanıtım olduğunu anlıyor ve artı değer katmıyorlar. Fırsatın ve zamanın var ise bu işi kendin yap ve o forumda yıllardır üyeymiş gibi davranarak viral bir biçimde konularını aç. Senin sitende yayınlanan herhangi bir içerikle alakalı bir konu görürsen o konuya yorum at evet ben de bu sorunumu şu konu aracılığıyla çözmüştüm gibi sitende ki konulara bağlantı gönder. Bu kesinlikle viral bir tanıtım olacağı için maksimum fayda sağlayacaktır.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

• Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 1198
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 66, (%100)
Dorebar Anladım hocam çok çok teşekkür ederim.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Programlar aynı anda 50-100 siteye ekleniyorsa tabii yararı olmaz. Dorebar'ın dediği daha doğru.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 1198
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 66, (%100)
Dorebar PHPacemisi peki forumlardan bu tür aldığım linkler backlink olarak gözüküyor mu ?
Ayrıca diyelim benim sitemde yayınladığım bir makaleyi gelip burada tamamını yayınlayıp linkimi vermemin bir faydası var mı bana

ismeter ismeter ismeteroglu.com Kullanıcı
  • Üyelik 21.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** E**
  • Mesajlar 324
  • Beğeniler 203 / 202
  • Ticaret 2, (%100)

Dorebar adlı üyeden alıntı

Forum tanıtımının her zaman faydası vardır. Forum tanıtım paketlerinin olumsuz etki ettiğini savunan kişilere kesinlikle kulak asmayın. Ben sadece ama sadece forum tanıtımı yaparak 3 kelimede 1. sıraya oturdum ve halen öyleyim.

Burada en önemli faktör şu: Tanıtıma müsaade eden her foruma aynı içeriği girmeyin. Hepsi için farklı metinler oluşturun ve toplamda 1 ana bağlantı 4 iç bağlantı şeklinde metinlerle bu dediğimi yaparsanız kesinlikle başarırsınız. Unutmayın, her foruma farklı metin...

Kesinlikle katılıyorum. Tanıtımı nerede yaparsan yap faydasını görürsün ama forumlar en mantıklı yerler.
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Burası kaliteli bir forum. Burada faydası olur. Hiç faydası olmasa bile aramalarda konunun linki de çıkıyor üst sıralarda. Biri okuyup siteye girebilir ( yani hiç yararı olmadığını farzetsek bile bu bakımdan bile avantajı var )

Ama mesela tanıtım paketi aldın. Daha önce ismini bile duymadığın forumlara ekledi konunu. Onun ne yararı olacakki. Diğerlerini bilmem ama burada backlink olarak gözükmüyor.

Backlink olayı da zaten bana göre eskide kaldı. 1-2 güzel siteden alıyorsan iyidir ama yine onda da paketle alıyorsan yararı olmaz. 1 gün içinde 50 liraya 50 forum tanıtımı, 50 backlink, 100 profil backlink, bilmem kaç paylaşım, 100 şundan 200 şundan 50 tane de ondan hediye vs olayları program işleri tamamen. Zaten elle yapılsa haftalar sürer. Linkin nereye nasıl eklendi onu da takip edemiyorsun.

Ek olarak ben de aldım eskiden birçok paket. Paket almayı bıraktınmı düşüyor hemen site. Tüm bunların yerine kaliteli içerik yapıp gerçek insanları çekmelisin sitene.

mustafa94 mustafa94 o_0 Kullanıcı
  • Üyelik 26.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Emekli Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 1398
  • Beğeniler 283 / 283
  • Ticaret 240, (%100)
Faydası var illaki ama nereye kadar her şeyin çoğu zarardır.Aşırı yüklenme yapılırsa forum tanıtımına siteniz spama düşebilir.

Memleket mi, yıldızlar mı, gençliğim mi daha uzak?

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

Forum tanıtımının her zaman faydası vardır. Forum tanıtım paketlerinin olumsuz etki ettiğini savunan kişilere kesinlikle kulak asmayın. Ben sadece ama sadece forum tanıtımı yaparak 3 kelimede 1. sıraya oturdum ve halen öyleyim.

Burada en önemli faktör şu: Tanıtıma müsaade eden her foruma aynı içeriği girmeyin. Hepsi için farklı metinler oluşturun ve toplamda 1 ana bağlantı 4 iç bağlantı şeklinde metinlerle bu dediğimi yaparsanız kesinlikle başarırsınız. Unutmayın, her foruma farklı metin...

Hocam peki tanıtım yazınızda hedef kelimeyemi link verdiniz yoksa konu altına kaynak diyip uzun şekilde url yimi eklediniz acaba.

Ek Olarak:

Hocam peki tanıtım yazınızda hedef kelimeyemi link verdiniz yoksa konu altına kaynak diyip uzun şekilde url yimi eklediniz acaba.

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
melankolia kardeşim. Çoğu tanıtımlarda hedef kelimemi link olarak ekledim fakat tanıtım yaptığım forumlarda içeriğimle alakalı konular da aradım ve bulduklarım da ise kaynak şeklinde konumun linkini ekledim.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 10 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 10 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al