lostyazilim
tr.link

Forumu subdomain'e mi kursam daha iyi olur yoksa alt dizine mi?

13 Mesajlar 2.726 Okunma
lstbozum
tr.link

ByDost ByDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdeveloper
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 19 / 87
  • Ticaret 0, (%0)
egebesiroglu o site sayenizde tepeye çıktı. Dikkat edersen alan adının başında zaten SEO yazıyor. Ben sen yazdın diye sana katılmadım. Seohocasinada hiç katılmadım bu güne kadar. Yani anlayacağın senlik bir durum yok. Bu kadar kızma :)

Ek Olarak:

yamyamix adlı üyeden alıntı

Gördüm hocam shiftdelete xenforoya geçmiş. Zaten vbulletin mi xenforo mu diye araştırdığında çoğunluk xenforo diyor ama kullanıcılar Vbulletin'e alışık o yüzden arada kaldım

Arada kalacak bir şey yok. Google'da yükselmek istiyor musun? Evet vBulletinde de yükselirsin fakat xenForo gibi sağlam olmayacağından adım gibi eminim. Sonuçta xenForo 'da Kie (vBulletin geliştiricisi) tarafından yazıldı. ;)
yamyamix

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

egebesiroglu egebesiroglu Ege Beşiroğlu Kullanıcı
  • Üyelik 26.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 21 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 33 / 243
  • Ticaret 31, (%100)
ByDost adamlar nede olsa ordan burdan forumlarda seo konusu açmıyor. Bende şahsen şu forumlardaki seo yapanları pek sevmem(2kişi hariç) adamlar tanıtılmaya bile ihtiyaç duymadan işlerine devam edebiliyor. Ve firma bir ekip burdakiler gibi sadece referanslarını gösterip satış yapmıyorlar.

Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.

ByDost ByDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Webdeveloper
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 19 / 87
  • Ticaret 0, (%0)
egebesiroglu dediğim gibi konunun zerre seninle ilgisi yoktur. Üzerine alınma yani. Sadece yıllardır yanlış bilgilendirilen konun noktasını Google'nin bizzat şirket kurucusu tarafından söylendiği açıklandı. Yıllardır doğru diye kandırdıkları şeyin yalan çıktığını izah ettim sadece. Bunu sende öğrenmiş oldun.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al