wplike
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar bildiğiniz üzere SOPA'dan krkup hesapları kapatmaya başlayan siteler yüzünden internet çöplüğe dönüştü.Bizim site de bir film sitesiydi ve her yerde olduğu gibi Fileserve,Filesonic,Filejungle gibi filehostların linkleri vardı.FS içlerinde en şeref sahibi olmayan çıktı ve dosyaların yüzünü bile görmeden hesapları kapattı.Şimdi sitemdeki FS linklerine tıklanınca FS ye yönlendirmeden yine sitemizin anasayfasına yönlendrimek isitiyorum.Bunu her konuya girip tek tek link silmek yerine toplu olarak nasıl yapabilirim.Pratik bir yolu varsa bilgilendiriseniz sevinirim.
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam bende bir film sitesi sahibiyim ancak nedense bu kapatılan sitelerin hiçbirine kanım ısınmadığı için kullanmıyordum :) keşke sizde kullanmasaydınız.Geçmiş Olsun.
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
hiçbiri yok hocam ben turbobit.net ve uploaded.to kullanıyodum :d şuanlık bir sorun yok.Sorun olabilecek tek site uploaded.to ancak turbobit'e güvenim sonsuz :)
wplike
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hotfile daha eski olduğu için yazmadım,yanına wuploadı da ekleriz o zaman.Ortada filehost klamadı gibi.
Bende uploaded ve turbo kullanıyorum ama hiçbirinin garantisi yok.SOPA'nın adı bile yettiki bir de yasalaşırsa ortada inernet diye bişey kalmayacak.Bu resmen internetin hafızasını silmek gibi bir şey.Bir film,oyun vs arıyorsunuz tıkladığınız tüm linkler boş :(
Bu arada çözüm önerisi hala gelmedi,merakla bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
alicin12 adlı üyeden alıntı
hiçbiri yok hocam ben turbobit.net ve uploaded.to kullanıyodum :d şuanlık bir sorun yok.Sorun olabilecek tek site uploaded.to ancak turbobit'e güvenim sonsuz :)
Hocam turbobit o yönden iyide en son baktığımda bir dosya indirirken 600sn sayıyordu geriyo doğru o düzeldimi acaba :D
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Yok hocam turbobitte öyle sorun yaşanmıyor artık :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
iyi ozaman yoksa o şekilde hayatta dosya indirilmez :D şahsen ben hiç indirmiyordum :D teşekkürler bilgi için.