lostyazilim
tr.link

Garip Bir Seo Yöntemi :D

6 Mesajlar 1.427 Okunma
lstbozum
tr.link

Gunceel Gunceel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Arkadaşlar bir forumda aşağıdaki konuyu gördüm bu foruma da yapılırsa çok güzel olur diye düşünüyorum...
Olay şu kendi sitenizdeki son 3 içeriği RSS üzerinden text link olarak imzanıza ekliyorsunuz siz sitenize konu ekledikçe otomatik olarak imzanız da değişiyor.
Evet arkadaşlar seohocasi.com sitesi başlangıcından bu yana hep webmasterlar için daha iyisini yapmak üzere kafa yoruyor ve uğraşıyoruz.

Fuub.net e eklediğiniz yeni bir özellik ile artık sitelerinize maksimum derecede faydalı seo yapabileceksiniz.

Nasıl ?
bu konudaki imzama baktığınız zaman 3 adet link görülüyor.
Bu http://www.seohocasi.com/feed/ rss adresinden çekilen son 3 içeriktir.
Bu sayede sitenizdeki son mesajların imzanızdan backlink alarak sağlam bir link inşaası oluşturabilirsiniz.

Üstelik ! 500 mesajınız varsa her 1 bağlantı için 500 backlink almış olursunuz. 3 bağlantı için toplamda 1.500 backlink.

Bu sebeple ne kadar çok mesajınız olursa her geçen gün o kadar da backlinkiniz artacaktır.

Bu sayede, fuub.net'ten çıkmayan google botları sitenizdeki yazılara da uğrar ve çok kısa bir sürede index alır. Aynı zamanda tüm mesaj sayınız kadar backlink olacağı için, aynı başlığı kullanan daha önce açılmış yüzlerce konunun daha üstünde listelenecektir.

Fuub.net bu yöntemle yeni açılan her konu yaklaşık 15 sitede yayınlanmakta ve hızlıca üst sıralarda bulunmaktadır.

örn : vbulletin işleriniz yapılır

Yapmanız Gereken !
imzanıza aşağıdaki gibi kod eklemek
[RSS]http://www.seohocasi.com/feed/[/RSS ] en sondaki [/RSS ] boşluk kaldırarak ekleyiniz.

Yazının Devamı: http://www.fuub.net/forumda-oluyoroe-168/fuub-net-yeni-essiz-ozellik-inanilmaz-arama-motoru-optimizasyonu-6697/#ixzz1X5HOaRaW
bu adresten okuyabilirsiniz.

wmaraci
reklam

KhanJitsu KhanJitsu Şef (MEB'de) Kullanıcı
  • Üyelik 17.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Şef (MEB'de)
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1642
  • Beğeniler 62 / 318
  • Ticaret 93, (%100)
ben uyguladım bakalım neler olacak :) bura da geçerli değil ama geçerli olan yerde yaptım tabi tek site ile çoğu zarar olabilir.

Gunceel Gunceel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 889
  • Beğeniler 111 / 71
  • Ticaret 1, (%100)
Aslın da güzel bir sistem bu foruma da gelirse çok harika olur.

occipital occipital Öğrenci-Blog Yazarlığı... Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci-Blog Yazarlığı...
  • Mesajlar 1194
  • Beğeniler 126 / 122
  • Ticaret 5, (%100)
Aynısını yazmaya geliyordum :D

wmaraci
wmaraci

NovaCep NovaCep WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sistem Yöneticiliği
  • Konum ABD
  • Ad Soyad S** Ş**
  • Mesajlar 2980
  • Beğeniler 258 / 257
  • Ticaret 16, (%100)
Harika olmuş bende denemek için ekledim.

Youtube: NovaMobi Teknoloji

Pasa Pasa Gelecek Bizim Yönetici
  • Üyelik 30.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Bilgisayar Mühendisi
  • Konum 🖤 Hatay
  • Ad Soyad S** P**
  • Mesajlar 14659
  • Beğeniler 3061 / 3060
  • Ticaret 356, (%100)
Bunu daha önce bizde düşündük ancak olayın artı yönlerinden fazla eksi yönleri olduğu için uygulamama kararı aldık. İmzaya RSS ile içerik çekerek forumda 3. parti bir siteye bağlanılmış olacak. Bu RSS içeriği alınacak olan sitede herhangi bir sorun olduğu zaman forumda yavaşlamaya ve güvenlik sorunlarına sebebiyet verecektir.

Fuub.net olayı her ne kadar ballandırarakta anlatsada, bu özelliklik hiçde göründüğü kadar seo'ya katkı sağlayacak bir özellik değildir. İmzanıza eklenen linkler nofollow etiketine sahip olduğu için arama motorları botları tarafından takip edilmeyecektir.

Ayrıca yine içerik 3. parti bir siteden çekildiği için imza kuralları sürekli takip edilemeyecek ve bu gerek güvenlik sorunlarına gereksede üyeleri rahatsız edebilecek imzaların oluşmasına sebebiyet verecektir.

WM Aracı ne bir dizin, nede bir reklam panosudur. WM Aracı bir webmaster bilgi paylaşım platformudur. Buranın belli bir düzeni ve kuralları vardır. Sırf üye çekmek için ne forumu kirletiriz, nede kural ihlallerine sebebiyet verecek uygulamalara izin veririz.

Deneyim demeyin, deneyin!

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al