lostyazilim
tr.link

Geçimini sadece Adsense'den sağlayan var mı?

32 Mesajlar 5.719 Okunma
lstbozum
tr.link

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Adsense yerine sabit reklam satışı yapsanız arkadaşlar belki daha çok kazanabilirsiniz ve net geliriniz olur elinizde, eğer çok yüksek hitli siteniz yoksa adsense veya benzeri platformlar kullanmanıza gerek yok bence...

wmaraci
reklam

iltekmer iltekmer WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 59 / E
  • Meslek webmaster, hosting
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad I** Ü**
  • Mesajlar 172
  • Beğeniler 50 / 72
  • Ticaret 1, (%100)
2006 yılından beri web tasarım işi ile ilgileniyorum. Onlarca profesyonel kişi ile tanıştım, görüştüm. Fikir alışverişi yaptım.
Kadın ve çocuklar üzerine site yapan kişilerin adsense ile para kazandıklarını gördüm. Ben de zamanında çocuklar için bir sitem vardı. Eğitim ve çocuk oyunları bir arada iyi de geliri vardı. Ama bunun adil olmadığını gördüm ve oyunları sildim.
Ciddi siteler olarak tasarım yaparak adsense+artı reklamlardan para kazanlar var. Onları benim gibi siz de zaten biliyorsunuz. İyi bir kişisel bakım üzerine bayanları ilgilendiren güncel sitesi olanların her yerden iyi getirisi olan reklamlar alacağı muhakkak. Haftalık 5.000 tl reklam ücreti isteyen bu tür sitelerin varlığı gözümüzün önünde. Yeter ki iyi bir ekip ve güncel makalelerin olsun. Kazancın beraberinde geleceği bir gerçek.

www.bagcilarmeydan.com | Güncel Bağcılar Haberleri
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al