-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar. Yakın zamanda gezginya.com alan adını aldım. Yer yer gezip blog yazısı + kişisel fotoğraf makinem ile çekimler yapıp yazıyı süslemek istiyorum. Bu aşamada İstanbul'da gezintiye çıkıp (Başladım) daha sonrasında belki belli illere (İzmir, Çanakkale, Bursa vb.) giderek oralarda da geziler yapmayı planlıyorum. Gezim sırasında özellikle İstanbul'da benim ile beraber gezip görmek isteyen yol arkadaşı çıkar mı buradan? Maksat gayem arkadaşlık edinmek, İstanbul'da yaşanmasına rağmen görülmemiş yerleri keşfetmek. Yine çevre illerde olan (özellikle İzmir. Yakın zamanda oradayım) ve eşlik edebilecek kişiler de varsa ne mutlu. Bu kişiler pm veya konuya yorum olarak ben burdayım derlerse çok sevinirim. 😊 Kendinize iyi bakın. İyi forumlar, iyi akşamlar.
🚀 Profesyonel Wordpress Hizmetleri 🚀
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İş Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Ankara'ya düşerse yolun beklerim hocam :) Yeni girişiminde başarılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebCoder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Gayet iyi bir calişma cıkar dusuncesındeyım ama bunun icin yaz tatılınde bir cok ogrencı arkadas bulabılırsın hadi hayırlisi :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkürler. Temmuz sonu gibi orada olma planım var. Açıkçası çok hakim değilim oraya 😀 Destek duyabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Teşekkür ederim. Arayış içerisindeyim işte. :)
Fearles1453 adlı üyeden alıntı
Gayet iyi bir calişma cıkar dusuncesındeyım ama bunun icin yaz tatılınde bir cok ogrencı arkadas bulabılırsın hadi hayırlisi :)