-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Vay namıssızlar :) ben de bir defa aylık 100 usd lik bir vps almıştım, yanında 1 yıllık bayaa pahalı olanlarından comodo ssl hediye ediyordu, açıklamada 1 yıl vps i kullanmam gerektiği söyleniyordu yoksa o da kesileceği söyleniyordu.
Aldım vps i beğenmedim ve 1 ay sonra vultra geçtim yarı fiyata, fakat 1 yıl boyunca ssl kaldı kesmeyi unuttular galiba. Yada yoktu öyle bişey vps den cıkmayalım diye blöf yaptılar. Neyse velhasıl 1 sene güzel bir ssl kullandım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ben demiştim demeyi sevmem ama ben demiştim hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Arkadaşın anlattığı olay benimde başıma geldi. Lakin işte uptime oranları o su busu falan harbiden iyi kardolarım. O bakımdan halen kendisiyle çalışmaktayım. Ama evet böyle şeyler de yapıyorlar arada bende kızgınım. Matematik problemi gibi kampanyalar, tam kişiselleştirilebilir bir yapı sunmaması gibi handikapları var.
Paylaşım bilgilendirici olmuş. SSL için böyle bir durum mevcut. Bende ekleme yapayım istedim. İyi forumlar.
Son bir ekleme bir de dünya gereksizi bir SEO eklentileri var. Ne adam akıllı vadettiğini yerine getiriyor ne de bir işe yarıyor. He domain ve host için hala tercih ediyorum ama aptal mıyım neyim anlamadım lakin teknik anlamda kendimi güvende hissediyorum galiba ben Godaddy'de
https://maiotik.com/
Danci
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
TC
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3 - 5 fazla verin yerli firmaların hizmetlerini kullanın. Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyor işte...
Anca böyle olaylarla karşılaşınca fikir alışverişine gidiliyor. Ben zamanında bir çok kişiye bu firmadan uzak durmaları gerektiğini söylemiştim.
Sonradan hizmet alacaklara da söylüyorum. 5-10 tl ucuz diye emeklerinizi göz ardı edip radikal kararlar vermeyin. Bir işe girerken başını değil sonunu hayal edin!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eski bir Godaddy müşterisi olarak Türkiye'ye yatırım yaptığı günden beri kullanmayı bıraktım. Farkettim ilk sefer müşteri çekmek için ucuza satıp ondan sonra fiyat eklemesi yaptığını sonra dedimki neden benim insanım kazanmasında onlar kazansın. :)
Yerli firma tercih edin arkadaşlar bırakın elalemi çok güzel bu işi yapan firmalarımız var.