-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
merhabalar yabancı bir tanıdığım sitesindeki sorunla ilgili yardım istedi godady daha önce kullanmadım girdim ftp user oluşturdum ancak durmadan ftpde bağlantı kurulamadı diyor türk host firmalarının canını yiyim valla böyle uğraştırmıyor nasıl girebilirim filezilla kullanmaya alışığım bi türlü ulaşamadım yardım edebilecek varmı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Siber Güvenlik Danışmanı
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Godaddy şirketini bende kullanıyorum hiç bir problem yaşamıyorum türk firmalarında sorun yaşadığım için geçtim ve inanılmaz güzel bir hosting şirketi. Sorunun için şöyle yap dostum FTP kullanıcı oluşturduğun bölüme git ve ftp istemcisini yapılandır alanına git oradan büyük ihtimal tahminen filezilla kullanıyorsun oradan filezilla yapılandırma dosyasını indir daha sonra filezillayı açıp yukarıdaki menüden alın sekmesine tıkla ve yapılandırma dosyasının olduğu xml dosyasını kur daha sonra site yöneticisini aç ve oradan oturum açma tipini normal yapıp parolanı gir ki sürekli parola sormasın işlem bu kadar basit kolay gelsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
SEO & Web Dev.
-
-
Ad Soyad
U** İ**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
kardeşim giriyor ben şuan bile girmiş durumdayım godaddye gir yanda ip adresi var onu filezillada sunucu bölümüne kopyala sonra godaddyde kendine bi ftp kullanıcısı oluştur o ftp kullanıcısını ve şifresini gir giriyor