-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Yoncu kullanıyorum yıllardır problem yaşamadım.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Kaliteli domainleri (yani çok kişinin backorder vermiş olma ihtimali yüksek olan domainler) yakalayan firmalar bellidir: SnapNames, DropCatch, NameJet, Pheenix, BigRock ..v.s. (Bazıları kaliteyi düşürdü. Mesela: Pheenix)
Günün sözü olsun:
"KALİTELİ DOMAİNLERİ YAKALAMAK KOLAY DEĞİLDİR!"
Bu gibi firmalar yakalar ve açık arttırmaya çıkarırlar. Domain sizin için özel ise özellikle snapnames'e backorder vermemezlik yapmayın. Tabi sizin gibi isteyen başkası da varsa açık arttırmada en yüksek fiyatı veren olmalısınız. Backorder'ın piri SnapNames'dir. Diğerleri de fena değildir.
Domaininiz o kadar da kaliteli değilse diğer firmalar olabilir (her firma olabilir); mesela DynaDot kullanabilirsiniz. Kayıt ücreti dahil 16 USD.
Başarısız backorderda genelde paranız yanmaz. İlgili rakam bakiyenize yazılır.
GoDaddy ve Natro'nun (hele ki Yoncu'nun) isimini, "bakcorderda başarısı yüksek olanlar" listesinde okumuşluğum hiç olmadı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Domainlerimde yerli yabancı bir çok firma kullandım. Godaddy fiyat konusunda ucuz değil ucuz gibi görünüyor sadece. aldığınız domainin 3 yıllık ortalamasını alın size maliyeti Türk firmalarından daha fazla çıkacak. Backorder konusunda da çok başarılı olduklarını düşünmüyorum açıksası. 3 kere denedim başarılı olamadı. yabancı olarak drop catch, yerli olarak natro benim tercihim. drop catch'ta 5/5 natro'da 9/7 başarılı oldu backorder başvurularım.