-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
H** U**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Merhaba arkadaşlar ;
Öncelikle durumu kısaca açıklayım..
Geçen hafta salı günü godaddy de bulunan sitem askıya alındı. ftp cpanel falan hepsini kapattılar. Yedeklerimi verin dedim çünkü bana kapatacakları hakkında hiç bir bilgi vermediler bir anda kapandı sanırım site kaldırmadı o kadar hiti küçük paketti zaten.
24 saat içinde size mail gelecek ondan sonra erişebilceksiniz yedeklerinizi aldıktan sonra tekrar kapatacağız dediler. 24 saat geçti mail falan gelmedi aradım 48 saat dediler 24 saat daha bekledim aradım 72 saat dediler neyse 24 saat daha bekledim aradım 72 saat geçti bu seferde dediler ki bir tane mail adresi verdiler bu adrese mail atın onlar size yardımcı olacaktır. 72 saatte dönüş sağlayacaklar dedi. Cuma günüydü dediklerinde 72 saat geçti hala cevap vermediler.
Çarşamba dan beri telefonla arıyorum ama telefon hiç çalmıyor. Yedeklerim önemliydi evet hata yaptım yedek almam gerekiyordu ama en son 20 gün falan öncesinde almıştım 20 gün içerisinde çok değişiklik yaptım. Yedeklerim önemli ne yapmam lazım ?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
bilgisayar tamiri
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
biyerde bir problem var
daha dün görüştüm
0 850 766 14 90 bu numaradan ara istersen
Dünya Bir Pencere, Sırası Gelen Bakar Geçer..!
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mail atın bide isterseniz maile cevap vermek zorundalar hadi telefona aramadı derlerde mailin kaçışı yok
CEMB
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
iş
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
verdiklere maili türkçe mail attıysan belki o da sıkıntı yapmış olabilir global mailine benziyor o. Ama panik yapma o telefon ergeç açılır yani godaddyde öyle telefonu açmiyim felan olmaz kaybettiğin tek şey zaman olur ama şu hareket bile godaddy e yakışmadı ki bende onlarla çalışıyorum