-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
2 Tl oldugu zamanlar domain almıştım 1 ay olmadan kapandı bilgileri rastgele yazmıştım ondandır düye üstelemedim.
Yakın zamanda hostinger yerine goaddy ucuz onu seçeyim diye düşündüm siteye girdim 8 tl satın alma işlemine geçince küçük bir yazıylada 2. yıl 43 tl olarak fiyat biçiyor o an anladım bu siteden hayır gelmez önce ucunu gösterip sonra sapını geçirenlerden. Kurumsallığını bilemem tv de reklam veren bir firma uzun süre ayakta kalır. Sizede bir gol atmış geçmiş olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Edit: Adamlar birde kapattığı hostingin aylık yenileme ödemesini çekmiş kartımdan kapalıyken :DDDDDDDDDDDD çıldırıyorum şuan
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
PC Programcılığı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%95)
Bilgi sahibi olanlar beni aydınlatsın hukuki yaptırım yoluna gitsem şanslarım nelerdir bu konuda? Uğraşmak istiyorum bunlarla
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hukuki yaptırım ile hizmet verilmeden kartınızdan çekilen bedelin iadesini alırsınız hocam. Hatta mail atarsanız da verilebileceğini düşünüyorum. Telefon ile arayın yedekler için muhtemelen onu da verirler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hafta içi Türkçe asistanları var 09:00 - 19:00 arası.
Onlara derdini anlatıp belki istediğin cevapları alabilrisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle geçmiş olsun hocam,
Telif hakkı ciddi bir konudur. Bu konuda hep beraber hemfikiriz sanırsam. Ve öyle şakaya da gelmez. Telif haklı bir içeriği, izinsiz eklemeniz başta sizin kabahatiniz olmuş. Sitenizin uyarısız, bildirisiz kapatılması da GoDaddy'nin kabahati olmuş. Kimi suçlasam bilemedim. İki tarafında haklı haksız olduğu yönleri var.
Ancak GoDaddy'nin müşteri destek servisini arayarak bir sonuç elde edebileceğinizi sanıyorum.
Eğer bundan da bir sonuç alamazsanız Hukuk yoluna başvurmalısınız. O zaman kesin sonuç elde edebileceğinizi düşünüyorum.
Kolay gelsin.
1 kişi bu mesajı beğendi.