lostyazilim
tr.link

Gönderilen konuları sosyal medyada paylaşmak

5 Mesajlar 600 Okunma
lstbozum
tr.link

Furkan Furkan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
İyi akşamlar öncelikle

Flash oyun sitem var çok güzel bir şekilde ilerliyorum günde 30 oyun özgün olarak gönderiyorum. Kafama takılan soru şu. Gönderdiğim her oyunu google+ , twitter ve facebookta paylaşıyorum yani kendi sayfamda. 30 oyunu bu 3 sosyal medyada paylaşmam bana zarar mı yarar mı yetiriyor. Bir makalede spam oluyor diye okumuştum sizlerin fikrini almak istedim Şimdiden teşekkürler

-
wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Zararı olmaz, spam olmaz. Sosyal medyanın amacı bu. Ama ziyaretçilerle etkileşim yoksa yararı da olmaz !

Mesela diyelim ki Facebook'da 10.000 sayfa beğenin var. Hergün oyunlarını orada paylaşıyorsun. Ama sitende oyunlarına hiç facebook beğenisi gelmemiş, ziyaretçiler o oyunu sosyal medyada paylaşmamış, sosyal medyada paylaştıklarına hiç beğeni ve yorum gelmemiş.... İşte o zaman açık açık sahtekar diye sınıflandırılıyorsun. Google+ ve Facebook'da sitene tıklayan vs de belli oluyor zaten.
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam site 20 günlük twitter da takipçi var ama facebook henüz 1 beyeni günlük 100 tekil giriyor siteye. İndexlenmesine yardımcı oluyor mu hocam. Misal diğer oyun sitelerinin twitter hesaplarına baktığım zaman onlarda paylaşıyor beğenen veya farklı bir etkileşimde bulunan yok.
Ayrıca 2.5 milyonluk sayfalar reklam paylaştığı zaman sitelerin 10 beğeni oluyor bu da zarar olur o zaman onlara. Biraz karışık bir durum sanırım :)

-

TRomantik TRomantik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek EmpowerSP
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 119 / 188
  • Ticaret 21, (%100)
Paylaştığınız oyunları Google'da index aldıktan sonra sosyal paylaşım sitelerinde paylaşınız.
Aksi halde kısa bir süre boyunca index hızınız artar fakat ilerleyen dönemlerde index konusunda sıkıntı yaşarsınız.
Yazınızı paylaşın google indexi aldıktan 3-4 dakika sonra sosyal mecralara gönderin.
Furkan

kişi bu mesajı beğendi.

EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 22.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 543
  • Beğeniler 206 / 113
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam index alıp almadığını ayrıntılı olarak göremem. Örneğin 860 oyun mevcut şuan 1050 index görünüyor. ve dizine eklenenler 700 bu durumda işler biraz karışmaz mı

-
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al