lostyazilim

Google amcayı anlamak...

3 Mesajlar 547 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

artvinhopa artvinhopa laiksozluk.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek gazeteci, yazar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** D**
  • Mesajlar 825
  • Beğeniler 418 / 269
  • Ticaret 6, (%100)
çok özenle hazılanmış içeriklerimin olduğu bir sitem var böyle 600, 1000 kelime arası fotoğraflar özgün ortalama 50 yazım var günde bu yazılara gelen hit 50 falan (toplamda) sıralamada hepsi 10 - 50 arasında birde kopyala yapıştır yaptığım bir yazı var siteyi ilk açtığımda koymuştum ki temanın şeklini göstersin bu yazıya günde gelen hit 200, 300 ve 1. sırada başka bir kopya yazım 2. sırada gelen hit 70 100 arası bana çok ilginç geliyor..
AzX66

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

27207 27207 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 02.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1852
  • Beğeniler 346 / 707
  • Ticaret 5, (%100)
Demekki özenle hazırladığın yazılar pek kaliteli değil :) Kelime sınırı koymamak lazım. Yabancı bir site araştırma yapmış ve insanların sitede kalma süresinin, etkileşim oranının vs 2500 kelimeden daha uzun yazılarda çok daha fazla olduğunu görmüşler. İnsanlar bilgi istiyor, konuyu enine boyuna öğrenmek istiyor. Resim özgün olsa da hiç farketmez, insanlar yazıya başlığına bakarak geliyor zaten de arama sonuçlarında o resimler görünmüyor. Buradaki 2500 kelime olayı sayıyı belirtmiyor aslında ayrıntıyı belirtiyor. Daha kapsamlı profesyonel içerikler gerek.

kdrclp kdrclp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Endüstri müh.
  • Konum KKTC
  • Ad Soyad K** C**
  • Mesajlar 523
  • Beğeniler 120 / 121
  • Ticaret 1, (%100)
hocam tema , iletişim site kolaylığı gibi kriterlerde var mal sahibi olarak değilde alıcı olarak reklam veren olarak düşünün biraz ve sitenin açıklarını bulursunuz birde sabır bizde site açıktık özgün yazılar falan ücretli tema görseller özel yapım olmadı 1 ay sonra tekrar başvurduk oldu çok şükür bilimdili.com için diyorum

bilimdili/com
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al