-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
İçeriğin aranma hacmi ve sitenizin sıralaması bu konuda önemli bir etken. Link atar mısınız pm yoluyla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Sitemin makalelelerini aranma hacmi yüksek kelimelerle donatıyorum. Anahtar kelime odaklı yazıyorum fakat oturum ve tekil hit düştü aylık haftalık olarak. Günlük hitim nedir onuda bilemiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ortalama oturum süresini arttırmaya, hemen çıkma oranını azaltmaya çalışın. Gelen ziyaretçi aradığını bulamamış olacak ki girdiği sayfada 12 saniye kalıp çıkmış. Google'ın gözünde sitenize ziyaretçi göndermemek için yeterli bir sebep.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sektör olarak çok yoğun bir rekabet ortamı var zaten. Uzun vadeli düşünürsek videolu paylaşımlar ve uzun tariften çok daha yaratıcı bir çözüm bulmanız gerekiyor. Örneğin, uzun tarifleri okumak bazı ziyaretçiler için sıkıcı olabilir; Onedio da 1 dakikalık videolar veya kısa tarifler vardı. Onun gibi bir çözüm de ekleyebilirsiniz içeriklere. Büyük rakiplerinizin yapmadığı bir şey bulmaya çalışın.
Arama motorları dışındaki kaynaklara da yönelin. Sosyal medyaya önem verin, ilgi çekici paylaşımlar yapın.