-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkese iyi günler dilerim. Önemli bir konu hakkında bilen birinden yardım almak istiyorum. yaklaşık 15 yazı bulunan bir wordpress sitemde bir iki yazım arama sonuçlarında mobilde AMP hızlandırılmış web sitesi olarak çıkıyor. Ben hiç bir şey yapmama rağmen kendi kendine oldu. Bu konuda hiç bir bilgim yok. Nasıl düzeltebilirim veya nasıl reklam ekleyebilirim AMP olarak açılan yazıma?
HbY
| hepSi Bir yaLan |
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilisim Sektoru
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
siteniz amp destekli değilse çıkmaz üstelik amp olarak çıkması kötü bir şey değil iyi bir şey.
https://kadinveaile.net
mdhouss
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
ögrenci
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Temanızı değiştirin. Muhtemel, temaniz yapiyor bunu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
AMP kurmuşsunuz demek kurmamışsanız neden çıksın AMP kötü bişey degildir. Sitenize cep telefonu üzerinden bağlanan kullanıcılara mobil görünüm sağlar buda sizin için artıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Reklam ekleme konusunda iletişime geçersiniz yardımcı olurum. :) ayrıca amp kurmadıysanız çıkmaz :) ve bence amp bir tercih değil şuan için gereklilik diyebilirim bana göre :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tüm cevaplar için teşekkürler. AMP ile alakalı siteme hiç bir eklenti kurmadım tamamen kendi kendine oldu. Büyük ihtimalle temadan kaynaklandığını düşünüyorum. AMP iyi birşey fakat Adsense reklamlarında sıkıntı çıkartıyor reklamlar çok geç yükleniyor iki gündür gelirim yarı yarıya düştü.