-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google için diyorsanız hiç birşey yapamazsınız. Zaten haber siteleri için kopya içerik gibi bir dert de yok. Kopyala yapıştır yapıp yazıyı çalsalar bile çaldıkları sitelerden üst sırada oluyorlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
1) Bağkurlulara sadece iş kazası kapsamında alınan raporlar için ödeme yapılır. Hastalık için yapılmaz.
2) Bağkurlulara iş kazası kapsamında yapılan rapor ödemesi yeni bir olay değildir. Yıllardır süren bir uygulama. Müjde müjde diye çığırmışlar!
3) Rapor ödemeleri protokolü geçen yıl(tam 1 yıl oluyor) yenilendi ve PTT ile anlaşıldı. Hala Ziraat Bankası diyorlar...
4) Rapor ödemelerinde 8-14 tarihleri kaldırıldı. Ödeme yapıldıktan sonra 2 ay içinde istenilen gün alınabilir...
Dahası da var ama o kadar çok hatalı bilgiler var ki... Kusacağımmm
1 kişi bu mesajı beğendi.
Mfa95
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam malesef medya tam bir fasık kategoride. Para için, düşüncelerini yaymak için vb... Her haltı yapiyorlar. İki yüzlü bir sistemden öteye gidemiyor. "Size bir fasık haber getirdiği zaman onu araştırın" hadisinin muhataplarindan birisi de medya sektörüdür. Yalan, uydurma, çarpıtma, iftiraya dayalı yüzlerce haber görmüşlüğümüz var maalesef
EDİT:
İlginçtir ki Google'ın acik, net ve kolay bir şikayet platformu yok. Uğraşmak istemiyor herhalde. Aslında şikayet edilecek bir çok site var. Şikayet hattını bulup insanları bu konuda bilgilendirmek lazım. Böylece kendini kral sanan siteler belki çeki düzen verirler kendilerine. Bunu buldum hocam şimdi bende inceliyorum bakalım. Sadece blogger'lar için mi geçerli anlamadım ama
https://support.google.com/blogger/answer/42577