lostyazilim

Google dalga mı geçiyor?

7 Mesajlar 902 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)
Bir arkadaşa şaka yapayım diye blogger açmıştım 2 tane içerik var 150'şer kelime, esas blogda 50'den fazla içerik var, 2 içerikli blogda adsense başvurusu açılmış diğerinde hala yok. Neden böyle olduğu konusunda bir fikriniz var mı?

I Love Yandex Money
wmaraci
reklam

atahanuzun74 atahanuzun74 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 17 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Kardeşim bir açıklaması yok evet dalga geçiyor. Bu sektörde tek olduğu sürecede dalga geçmeye devam edecek :) bak bende başka bir örnek veriyim. benim sitemin anahtar kelimesi bağlama notaları ve do re mi notalar falan ve notabaglama. com (boşluğu sil ve siteye bir bak) sitesi çoğu anahtar kelimede benden üstte :) birde imzamda ki siteye bak :)

Ek Olarak: o yolladığım site rezalet bir site ve hiç bir özgünlüğü yok. ama adsensesi var :)
Skaylet

kişi bu mesajı beğendi.

http://baglamanotalari.com

Atahan UZUN

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

atahanuzun74 adlı üyeden alıntı

Kardeşim bir açıklaması yok evet dalga geçiyor. Bu sektörde tek olduğu sürecede dalga geçmeye devam edecek :) bak bende başka bir örnek veriyim. benim sitemin anahtar kelimesi bağlama notaları ve do re mi notalar falan ve notabaglama. com (boşluğu sil ve siteye bir bak) sitesi çoğu anahtar kelimede benden üstte :) birde imzamda ki siteye bak :)

Ek Olarak: o yolladığım site rezalet bir site ve hiç bir özgünlüğü yok. ama adsensesi var :)

Valla diğeriyle başvurdum ama ben de şaşkınım, ayran gönüllü olduğum için projeler hep yarım kalıyordu, bunu devam ettirelim dedik google amca dalga geçiyor şimdi de :)

I Love Yandex Money

• Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 17 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Sen yinede yılma devam et :) ben tam umudumu kaybettiğimde siteye adsense aldım ve yeniden tutundum

Atahan UZUN
wmaraci
wmaraci

Skaylet Skaylet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 72 / 33
  • Ticaret 1, (%100)

atahanuzun74 adlı üyeden alıntı

Rakip lazım,ama dişli bir rakip.Yakında geliyoruz İnşallah.

• Üyelik 28.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bartın
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 409
  • Beğeniler 17 / 56
  • Ticaret 2, (%100)
Şu Türk'lere bir reklam tıklamasından 10-20 kuruş verirken yabancılara 50 kuruş veren adsense işte :) cezasını elbet bir gün çeker. böyle bir proje ile büyük bir ihtimal herkes yanınızda olur.
Skaylet

kişi bu mesajı beğendi.

Atahan UZUN

Skaylet Skaylet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Editör
  • Konum Konya
  • Ad Soyad O** G**
  • Mesajlar 137
  • Beğeniler 72 / 33
  • Ticaret 1, (%100)
Proje konusunda iddialıyız hocam,ilk hizmetimiz Türklere yönelik olacak zaten sonra yurt dışına açılacağız.Tık gelirimizin minimum %60-70'i yayıncıya verilecek,karımız az olacak ama olsun.

wmaraci
Konuyu toplam 7 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 7 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al