Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Konuda 15k Jetpack yorumu varsa napıcaz ? :)
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
Doruk
alea iacta est.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
WebApprantice
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Alakasız bir yorum olacak ama, insanın bildiği alanda birşeyler yapması ne güzel. Site 10 numara faydalı görünüyor, insanlar faydalanıyor ve aktif. Başarılarınızın devamını dilerim Ozan Hoca
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Doruk adlı üyeden alıntı
Alakasız bir yorum olacak ama, insanın bildiği alanda birşeyler yapması ne güzel. Site 10 numara faydalı görünüyor, insanlar faydalanıyor ve aktif. Başarılarınızın devamını dilerim Ozan Hoca
Gece gece uykum gelmiş, gözlerim bilgisayara bakmaktan sulanmış yatmaya hazırlanırken böyle bir yorum görmek ne kadar güzel oldu :) Çok teşekkürler.
Ek Olarak:
Evet, başlığı açmadan önce aklıma gelmemişti. Yukarıda da yazdığım gibi böyle denedim, indexlendiğini gördüm. Bazıları indexlenmemiş ama indexlenenler de var. Demek ki genel olarak indexleniyor :)
Yorumunuz için teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ozan hocam ben de konuda kararsızdım ama son olarak şöyle bir şey yaptım. Yorumlar birikince düzenli olarak google a indexleme çağırıyordum. Bu şekilde facebook comments diye bir index aldığına şahit oldum. Otomatik olarak index alır mı derseniz ben de hala muamma :)
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
erekaone adlı üyeden alıntı
Ozan hocam ben de konuda kararsızdım ama son olarak şöyle bir şey yaptım. Yorumlar birikince düzenli olarak google a indexleme çağırıyordum. Bu şekilde facebook comments diye bir index aldığına şahit oldum. Otomatik olarak index alır mı derseniz ben de hala muamma :)
Benim siteden Google bot lar çıkmıyor zaten açıkçası. Kendim index hiç aldırmadım Jetpack için.
Eğer normal yorumlar sitede çok az ise bence ilk etapta bir miktar yorumları arttırmanın yollarını arayabilirsin dostum.
Mesela sadece Facebook Yorumları bölümünde yorum olsa, öbür taraf da unutulup gidecek. Bence hoş de durmaz.
Facebook Comments in index alması için de bir şey yapmadım. Google gibi getir falan olaylarına girmedim yani. Kendiliğinden oldu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
İndexleniyor hemde seo açısından çok faydası var bence. Dün rast geldim daha bir konuyu aradım googleden " " içerisinden siteye girdim aradığım yazı facebook yorumunda geçiyordu.
1 kişi bu mesajı beğendi.