ouztek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar, bugün aklıma takıldı hep türkiyede birileri çıkar ben webmaster-ım der ama düşünüyorumda madem bukadar webmaster var ve web tasarım mühendisleri, yazılım mühendisleri var neden bizim ülkemizde böyle kapsamlı (google, yahoo, facebook) vs... projeler geliştiremiyoruz neden bizim ülkemizde bilgisayar programı kodlanıp yazılamıyor geliştirilemiyor, bunları şimdi çok merak ettim arkadaşlar umarım yanlış anlaşılacak birşey eklememişimdir, herkese iyi çalışmalar dilerim, hoşçakalınız...
bd
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
2
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
En önemli nedeni Türkiyede kimsenin birbirine destek olmaması. Herkes kendini düşünüyor. Buna en güzel örnek olarak fizy.com'u verebiliriz sanırım. 3 türk genç tarafından geliştirildi. Mashable tarafından kendi kategorisinde yılın en iyi projesi ödülünü oldı. Kendi ülkesinde ise erişime engellendi :)
Adil
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Katılıyorum yeteri kadar değer verilmiyor bence.İnsanların webmasterlıktan anladığı bloglama.Birde bu tür projelere yatırımda gerekiyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet doğru destek verilmiyor ancak hiç çıkmıyorda diyemeyiz :) Wmaracıda tamamen türk yapımı bir proje :)
Ne mutlu Türk'üm diyene!
ouztek
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet bence "wmaraci.com" güzel bir site :) , aslında Türk-lerdede işe yarar web siteleri var hani yok değil ama yinede dünya devleri arasına giremiyoruz, katılıyorum arkadaşlar size, destek yok Türkiye'de bu yüzden birilerinin bize destek vermesini bekliyoruz, oysa herkes kendine destek olmalıdır diye düşünüyorum, yani elin Amerika-lısı seni düşünmez önce sen kendini düşüneceksin ve değerlerini koruyacaksın, çok malesef durumlar hergün kötüye gidiyor inş düzelir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 /
-
Meslek
Metalurji Ve Malzeme Mühedisi
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
türkiyede programcılığın değil girişimciliğin gelişmesi lazım.hep yurt dışında tutsn işleri türkçeleştiriyoruz hiç kendi özgüün projemizi üretemiyoruz
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
Bence biz çok bencil Bir milletiz.. herkes kendisine Bir Website Açıp kendis Sitesini Yönetmek aslında Webmasterler bunu Düşünseydi şimdi facebook gibi sosyal ağlarımız olabilirdi evet Arkadaşa katılıyorum Fakat.. Bu Milelt aynı Ve hiç Değişmiyecek .!
ya bazılarınıda görüyorzki diyorlar Seo uzmanı felan Filan Halbuki. Adam. Diğer stielerde Faydanalıp. Aaa bu benim Emeğim bunu ben geliştirdim bu benim Teknigim. işte bu ne oluyor öğreten Kişinin hakkını yemiş oluyor... türkiye'de aslında şimdiden anladım hiç Webmaster Yok .!