Arkadaşlar merhaba. Google hesabımı blogger için 1 hafta önce falan kurdum. Ancak bugün durup dururken hesap kendi kendine çıkış yaptı. Daha sonrasında bu hesap geçici olarak kapatıldı diye yedek maile bir eposta geldi. Hesabı geri açmak için oturum açmam ve bir işlem yapmam gerektiği yazıyordu. Bende oturum açtım. Ardından blogger'a girdim. Allah'a şükür blogumda bir sorun yoktu ama nedense youtube kanalımda hiç video olmamasına rağmen kanalımın erişimini kapatmışlar. Daha doğrusu o google hesabı ile youtube de oturum açamıyorum. "Google hizmet şartlarını ihlal ettiniz" diyor. Ancak diğer google hizmetlerine erişebiliyorum. Sizce bu hesaba bir şey olur mu? Tek ihtiyacım olan blogger. Çünkü sitem orada. Gelen mail şu şekilde:
"İşlem gerekiyor: Google Hesabınız geçici olarak devre dışı bırakıldı"
"Merhaba,
Google, Hizmet Şartlarımızın ihlal edilmesi nedeniyle *****@gmail.com Hesabınızı askıya aldı.

Hesabınızı yeniden etkinleştirmek için bir web tarayıcısını kullanarak en kısa sürede herhangi bir Google hizmetinde veya hesabınızda oturum açın.

Web tarayıcısıyla hesabınıza giriş yapamıyorsanız ve hesabınızı kurtarmayı denemek istiyorsanız lütfen bize ulaşın.
Kısa bir süre içinde herhangi bir işlem yapmazsanız hesabınız ve tüm içeriği silinmek üzere programlanacaktır.
Saygılarımızla,
Google Hesapları ekibi"

Oysaki ben hesapta hiçbir şey yapmadım. Sadece blogger da site kurdum.