-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Full Stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Geçen büyük bir boşluk yakaladım. Kimsenin içerik girmediği bir konu. Yaklaşık 5 6 gün uğraştıım ve 2k kelimeden oluşan rehber mahiyetinde bir makale hazırladım. Yazıyı paylaştım. Birinci sıraya oturdu (doğal olarak) ve ciddi miktarlarda trafik almaya başladı.
Sayfa oturumlarından tutun, hemen çıkma oranına kadar her şey mükemmel.. Ama geçenlerde baktım sürekli gelen kullanıcı sayısı azalmış ve sıfırlanmış... Hemen google de konuyu arattım, 4 tane forum 7 tane blog benim yazıları (hatta bazları resimlerine kadar) birebir kopyalamış, kimi sadece paragraflarını değiştirmiş, kimi cümleler üzerinde oynamış vs. Bu adamlar ilk 10a yerleşmiş. Ben ise 12. sıradayım.. Temmuz ayından beri bilmem farkında mısınız çok acayip şeyler oluyor.
bekca544
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Herkes aynısını söylüyor. Google Türkiye ekibi bunun için açıklama yapması gerek. Amerika ile olan gerilmelerden dolayı mıdır bilmiyorum ama bana göre artık Google TR türk kullanıcıları istemiyor gibime geliyor
Saffet
Web Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de trafik alan bir yazım index'den kaldırıldı. Geri geldiğinde 20. sıraya oturmuştu...
bekca544
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu konunun sadece Türkiye'de yaşandığını düşünüyorum. Arkadaşımın yabancı içerikli sitesi var adam 1 tık başına maliyeti 2.5 lira aldığını biliyorum. Tr de bakıyorum. Adam içerik girmiş 20 k görüntülenmiş 1 haftada kazandığı miktar 2 lira falandı. Hatta bu forumda konusu vardı. Acilen açıklama yapılmalı Google tarafından, sadece TR bazlı sitelerde dönmeye başladı pis kokular
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Beden Eğitimi Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Artık şu dalgalanma herneyse son bulsun. 1k üzeri tamamen bilgim dahilinde özgünce yazdığım yazı ilk hiç bi sayfada çıkmadı sonra baktım 1.sayfada 4. sıraya gelmiş iyi bari dedim sonunda yazının hakkına doğru yükseldik derken dün bi baktım makalem sıralamada dahi yok noluyor anlam veremedim. Bu sorun ne zaman çözülecek anlamış değilim
Personal Trainer Cem Öncü / www.cemoncu.com