DenizCaglar adlı üyeden alıntı
Gibi getir kendinin indexlemesinden daha faydasız deneyimim bu yönde zamanında bu konuda aynı kelimede denemem oldu .Kendiliğinden çekmesi daha iyi sonuçlar doğurmaktadır. Hocam yaşınıza ve deneyiminize güvenerek.BİLGİ BİRKİMİZİde mevcut. sizce etiketsizmi yazmaya devam etmeliyim.Şunu biliyorsunuzdur başlık önemlidir.ama yazı içinde bir kelime geçiyorsa google onu açıklama olrak aramalarda çekip etiket olmasada sizi iyi yerlere sokabiliyor.
Olayı şöyle özetleyim. Spama girmediği sürece etiket kullanabilirsiniz. Ama siz fark etmeden spama giriyorsunuz.
Çünkü toplam 12 yazınız olduğunu düşünelim. Her yazıda 3 etiket kullandınız ortalama.
Toplam 36 etiket yapar. 36-12= 24 içi boş etiket başlığı.. 12 içinde 1-2 yazı bulunan etiket başlıkları demektir.Kategorilerinize bakıyorum çoğu ya boş ya tek yazı mevcut.
Ben sitenize bakarken çoğu kategori, etiket sayfasının dediğim gibi ya boş veya tek yazı olduğunu gördüm.
Bir an durun ve ggle gibi düşünün. Onca rakip varken sizin kategorileri ggle neden indexlesin ki?
Sizin yapmanız gereken boş kategorileri ve etiketleri bir an önce doldurmaktır.
Haber sitelerine bakın nasılda index alıyorlar değil mi? Halbuki her yazı içinde bi dünya etiket kullanılıyor, kategori linki bulunuyor. Ama o etiket veya kategorilere bakın için haber dolu...
Demek istediğim 12 yazı sizin sitenizde yüzde kaç doluluğu temsil ediyor? Üstelik 2 tane alt alta menünüz vardı sanırım. 12 yazı için bunların tamamı spama girer.
Ceza almaz ama böyle index sorunu yaşarsınız. Artık o kategoriler öyle ya da böyle index almıştır. Size wm tools da göstermesede indexlemiştir ggllee onları.
Size düşen bir an önce içeriği gerektiği gibi doldurmaktır. Yani günde 2 yazı iyi aslında 2 ay sonra 60 yazı yapar. Buda şu demek ortalama günde 1-2 makaleyle 3-4 ayda istediğiniz gibi doğru düzgün indexlenir içerikleriniz.
Arada bir gglel ın sayfalarınızı kaldırıp eklemesine aldırmayın. Düzelecektir.
Ama gole nin son taktiği web masterların sabırsız olduğunu bilmesini esas alıyor buna dikkat edin... Acele etmeyin.
Sabır yeni ggle karşısındaki en büyük silahtır ve terside ggllee nın oyununa gelip işi açık etmektir. Denenmiş ve defaatle tecrübe edilmiştir. Yeni bilgidir.