Merhaba arkadaşlar. Bu aralar Google'ye çok gülüyorum gerçekten. Ne yaptığını biliyor mu gerçekten diye düşünüyorum.
Şimdi benim blogger tabanlı ve blogspot uzantılı 30'a yakın sitem var. Bu sitelerimden 10 tanesi %100 özgün değil. yani 1 yıl önce açtığım ve içeriklerini botla girdiğim ve tamamen kopya 10 adet site.
Bu 10 sitenin 2'si Türkçe. Bu Türkçe sitelerin hitleri günlük 1k'a kadar çıkıyor. Ve bu durum 1 yıldır böyle ki 3 ay sonra falan 2. yılına girmiş olacak siteler. Dediğim gibi siteler özgün değil ve 1 yıl bilmem kaç ay önce botla toplu olarak paylaştığım yaklaşık 1250 içerikli siteler bunlar.
Şimdi gelelim dert yandığım ve bana garip gelen konulara
1:Google amca onca özgün siteye ban atarken özellikle neden bu iki sitemi hep kayırdı bu güne kadar?
2: Yaklaşık 1 aydır bu iki Türkçe sitelerimden birini sürekli Spam nedeniyle siliyor. ben Yeniden Değerlendirme İsteği gönderiyorum, 1 gün sonra Google benden özür dilercesine sitemin yanlışlıkla kapatıldığını söylüyor ve siteyi açıyor. Site 1 hafta açık kaldıktan sonra tekrar kapatılıyor. ben itiraz ediyorum ve yine açılıyor.
Bu itiraz ve yeniden açılma arasındaki süre sabah uyandığımda mailimi görünce beni daha da çok şaşırttı :)
Buyrun siz karar verin:
Google ne yaptığını biliyor mu acaba? Ya sitelerimi hak ettikleri gibi tam kapat ve açma ya da karışma arkadaşım...