İyide arkadaışım o dediğin sitede aylardır var yani şimdiye kadar googlede bu şekilde indexlenmiyordu da ne oldu da birden böyle görünmeye başladı .
Ek Olarak:
İyide arkadaışım o dediğin sitede aylardır var yani şimdiye kadar googlede bu şekilde indexlenmiyordu da ne oldu da birden böyle görünmeye başladı .
Ek Olarak: Öyle bir şey olabileceğini bende tahmin ettim de ama dediğim gibi epeydir kurulu ili o özellik şimdi olması dikkatimi çekti ondan sordum .
Ha bu iyi bir şey dir diyorsanız sorun yok zaten
Ek Olarak:
Ek Olarak: Öyle bir şey olabileceğini bende tahmin ettim de ama dediğim gibi epeydir kurulu ili o özellik şimdi olması dikkatimi çekti ondan sordum .
Ha bu iyi bir şey dir diyorsanız sorun yok zaten
sitenizde rich snippets türlerindezdeki değişiklin eklediğiniz bir kodu test etmek için yapısal veri test aracı var. sitenizdeki değişiklikleri yapısal veri test aracında anında görebilirsiniz ama yaptığınız değişikliğin arama sonuçlarına yansıması zaman alıyor. mesela, iki siteme de aynı anda yazar resmi ekledim. bir sitemde yazar resmi aramalarda 2 gün sonra göründü, diğer sitemin google aramalarında yazar resminin görünmesi için ise 9 gün bekledim. Google bunu neye göre yapıyor bilmiyorum ama anında olan bir şey olmadığı kesin.
Breadcrumb, rich snippet türlerinden biri olduğu için zararı olmaz, aksine yararı olacaktır. O yüzden kaldırmamanızı tavsiye ederim. :)