lostyazilim
tr.link

Google Plus Profil Yada Sayfa Fark edermi

6 Mesajlar 897 Okunma
lstbozum
tr.link

DeLi1SeY DeLi1SeY 1881 - 193∞, özlemle... Kullanıcı
  • Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)
Merhaba arkadaşlar bi blogum bloggerde direk paylaşımları google plus profilimde yayınlanmaktaydı ama az önce bi bana benzer profil gördüm adam sayfa yapmıs 2 bin takipcisi felan vardı ben sayfamı açmalıyım yoksa profil olarak devam etmem mi güzel olur sayfa ile profil arasında herhangi bi ayrım varmı ?

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
wmaraci
reklam

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)
Bloğunuz için sayfa açın fakat yine hobi olarak profilinizde paylaşabilirsiniz :)

iyi.

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Bloğunuz için sayfa açın fakat yine hobi olarak profilinizde paylaşabilirsiniz :)

ben google plus profiline girmiyorum bile sadece otomatik olarak paylaşıyor :) 5-10 takipcisi olunca profilin acaba profildemi kalsın diye düşünmeye başladım :D 0 dan başlamak yerine 5-10 takipcide olsa :D iyidir yani ? ne dersiniz

Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.

Okeskin Okeskin SUPREMACY Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 880
  • Beğeniler 836 / 288
  • Ticaret 18, (%100)

DeLi1SeY adlı üyeden alıntı

ben google plus profiline girmiyorum bile sadece otomatik olarak paylaşıyor :) 5-10 takipcisi olunca profilin acaba profildemi kalsın diye düşünmeye başladım :D 0 dan başlamak yerine 5-10 takipcide olsa :D iyidir yani ? ne dersiniz

Bende baştan öyle yapmıştım ama Plus'ın amacına bakınca, doğrusunun işletme-siteler için sayfa, kişiler için profil olması gerektiğini düşünüyorum. Paylaşımları plus sayfasına bağlanıyorsa bağlayın. Yinede o hesap kalsın köşede :)

iyi.
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 24.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad C** Ö**
  • Mesajlar 1386
  • Beğeniler 232 / 263
  • Ticaret 2, (%100)

OkanKeskin adlı üyeden alıntı

Bende baştan öyle yapmıştım ama Plus'ın amacına bakınca, doğrusunun işletme-siteler için sayfa, kişiler için profil olması gerektiğini düşünüyorum. Paylaşımları plus sayfasına bağlanıyorsa bağlayın. Yinede o hesap kalsın köşede :)

sayfayada profilede bağlana bilmekte blogger üzerinden otomatikmen kendi paylaşım yapabilmekte :) halen kararsizim 10 tane kadar yayın ayarlayım tekrar düşüncem :)

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Ben şahsen sayfamda paylaşıyorum..

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al