enoua
www.enderaric.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Daha önce google webmaster tools içerisindeki search console'da aylık 1300 e yaklaşan hitim hızlı bir şekilde 500 lere geriledi. Sitenin zaten hiti çok yüksek değil mesele de o değil zaten. Hiç bir sistemsel değişiklik yapmadan ve yazılarımın da google aramalarında yeri değişmeden -evet çoğu ilk sayfada çıkıp hit alan yazım hala ilk sayfada - ne oldu da hit bu kadar geriledi bunu merak ediyorum.
Bir de nisan 11 de search console verilerini csv olarak indirmiştim bugün de indirdim. ilkinde tıklamaların bir kısmı
vodafone ile yazdığım eleştiri yazısına gidiyordu. Şimdi ise baktığım zaman csv de hiç bir tıklama onu geçtim görünme bile görünmüyor vodafone ile ilgili. Vodafone taahhütlü telefon yazınca bile o yazım ilk sayfada çıkıyordu. Bu biraz kafamda soru işareti oluşturdu açıkçası. Bu konu ile ilgili fikri olan var mıdır.
www.enderaric.com
Bilgisayar Mühendisi
enoua
www.enderaric.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
akifturan cloudflare'den tekrar natro hosta çevirdim. Sitenin durumunda bir değişiklik olur mu ?
www.enderaric.com
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
evet muhtemelen hit kaybının nedeni buydu ve zamanla tekrar hitiniz yükselişe geçecektir.Bu cloudflare ücretsiz olduğu için her türlü siteyi kabul ediyor kumar,****o vs bu da aynı ip adresine sahip diğer siteleri etkileyebiliyor.Sizin hit kaybınızın başka bir açıklaması yok şu an için.Sitenizin mobil uyumunu da kontrol ettim sorun yok.En büyük etkenler bunlar ama tabi daha bir çok etkeni olabilir hit kaybının.Siz şimdilik takipte kalın Search Console'dan biraz zaman alacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Evet olur hocam duzelir birkaç güne arastirmalarima göre en fazla 1 hafta alirmis o kadar adulr ve warez site içersinde sadece blog da spam var o da bizi etkilemiş Allah'tan zamanında fark ettim adama mail attim ama dönermi bilmiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Geçmiş olsun şuan durum nedir spamdan çıktımı
enoua
www.enderaric.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
turkojen34 hayır hala 2 yerde spam'da görünüyor. Kötü tarafı nasıl spamdan çıkaracağımı bilmiyorum
www.enderaric.com
Bilgisayar Mühendisi
enoua
www.enderaric.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cloudflare'den ayırdım sitemi tekrar. sanırım ufak bir artış oldu. yavaş yavaş düzeliyor gibi.
www.enderaric.com
Bilgisayar Mühendisi