fearmusa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaar sitemde q2a yukluydu, yavas yavas daha yeni oldugu icin zor index aliyordu anliyordum cunku yeniydi. Baktim seo konusundan script cok ama cok yetersiz, tema konusundada yetersizdi bu yuzden wp ye geri gectim, bundada problem yok.
Simdi bakiyorum ilk basta indexliyordu, az az, artik en sonunda hic indexlemez oldu, ugramiyor bile sanki, onceden sitelerde tanitim yaparak gelen oluyodu, simdi organik gelende oluyor, bugun 32 tekil var 12 tanesi organik, ilk basta 1 di oda bendim. Degisen ne anlamadim, wp nin ping kisminda 1 site varmis onuda wpnin sitesindekilerle degistirdim, dedim belki google gelir fakat tik yok.
Siteme bu botlarla alakali meta robots vs. Tarzinda kodlar eklemem gerekirmi. Hicbirsey anlamadim.
Eski kullanilmayan linkleri google silmiyoda, benim sitemin sitemapimda var 150 link var googlede 1000 index var diyor bunlarin hepsi eski halinden kalma, yenilerden toplasan 20 tanr yok. Sizce nedir ne oluyo siteme. Wp ye geceli 10 gun falan oluyo
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
E-Ticaret ve SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Sitenizin linkinide yazsaydınız daha sağlıklı olurdu.Tabikide sitenizde Google Botlarına indexleyip indexlememelerini gerektirecek durumları belirtirsiniz.Gerek Robots.txt dosyanızla gerekse Anasayfanızın kaynağında..O yüzden siteyi belirtin..
1 kişi bu mesajı beğendi.
fearmusa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Robots.txt de ole bisi yok sitemapda bilirttim. Bir cok yerdede sen index,follow yazmasan bile google bu sekilde algilar diyordu
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Soru cevap tarzında siteler anadomaine kurulmaz, subdomaine kurulur ana domain ile desteklenir. Doğrudan anadomaine kurulu soru cevap scriptleri tek soru iki cümleden oluşan cevaplarla spam algısı doğurduğundan kısa bir süre sonra google'nin gözünde düşerler.
fearmusa
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu benim sitem icin gecerli degil ki, bir cok soru cevap sitesi var, bunlarin 100 lerce degil 1000 lece indexi var ve hitleride 10 20 degil prtalama 3 4 k
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
O zaman facebook klonu scriptler kurup neden facebook olamıyoruz diye yakınalım. Sen önce dediğim şeyi bir anlamaya çalış.