Googlebot, son 24 saat içinde sitenizin DNS bilgilerini almaya çalışırken 1 hata ile karşılaştı. Sitenizin DNS sorgularıyla ilgili toplam hata oranı: %100.0.
ieklinde bu gece saat 4'te bir e-mail elime ulaştı.
Önerilen işlem google tarafından aşağıdaki gibi

Sitenin hata oranı %100 ise:
Bir WHOIS aracı kullanarak http://*** adresinin geçerli bir whois kaydı olduğunu ve siteyle ilişkili ad sunucularının yapılandırıldığını doğrulayın. Aksi takdirde, whois kayıtlarınızı güncellemek için alan adını kaydettirdiğiniz kuruluşla görüşün.
Bir DNS arama aracı kullanarak ad sunucunuzun adının bir IP adresine çözümlenebildiğinden emin olun. Çözümlenemiyorsa ya whois kaydınızı güncelleyerek ad sunucunuzun bir IP adresi içermesini sağlayın ya da ad sunucusu için DNS kayıtlarını güncelleyin.
Bir DNS arama aracı kullanarak http://*** adresinin bir IP adresine çözümlenebildiğinden emin olun. Çözümlenemiyorsa ad sunucunuzda http://***için DNS kaydını güncelleyin.
Sitenin hata oranı %100'den azsa:
En olası açıklama ad sunucunuzun aşırı yüklenmiş olmasıdır. Barındırma hizmeti aldığınız sağlayıcınızla bağlantı kurarak DNS sunucunuzu yapılandırmaları ve DNS hizmetiniz için daha fazla kaynak ayırmaları olanağını görüşün.
Siteniz başka bir ana makine adına yönlendirme yapıyorsa, bu sorunun diğer bir açıklaması da sitenizdeki bir URL'nin DNS sorunu yaşayan bir ana makine adına yönlendirme yapması olabilir. Sitenizin yönlendirme yaptığı bağlantıları kontrol ederek yönlendirme bağlantılarınızdaki sitelerde DNS sorunu olmadığından emin olun.
Sorunu düzelttiğinize inandığınızda, Googlebot'un sitenize gerektiği gibi erişebildiğini doğrulamak için Google gibi Getir aracını kullanın.


intoDNS den bir kontrol yaptım ve aşağıdaki hatalar söz konusu(not: siteye erişim var ve adsense reklamalr flana görünüyor):

Missing nameservers reported by parent: FAIL: The following nameservers are listed at your nameservers as nameservers for your domain, but are not listed at the parent nameservers (see RFC2181 5.4.1). You need to make sure that these nameservers are working.If they are not working ok, you may have problems!
ns.siteadi.com

Missing nameservers reported by your nameservers: ERROR: One or more of the nameservers listed at the parent servers are not listed as NS records at your nameservers. The problem NS records are:
ns1.webkurbagasi.com
ns2.webkurbagasi.com
This is listed as an ERROR because there are some cases where nasty problems can occur (if the TTLs vary from the NS records at the root servers and the NS records point to your own domain, for example).

Stealth NS records sent: Stealth NS records were sent:
ns.siteadi.com

bu arada birincil nameserver ns.siteadi.com değil.

sizce bu durumu nasıl çözebilirim??