Biraz saçma olabilir ama 17-18 saatte bu siteyi yaptım :D
Daha önce hiç seo, google gibi çalışmalarım olmamıştı, genelde soft olarak bi iş olur script yapardım. Sitenin zararları olabilir mi ? Heee bilmiyorum, hiç düşünmedim, bunun için çalışma yapılabilir.
Amaç
Sitenize gelen ziyaretçileri diğer kullanıcılara yayarak zombi ağı oluşturma.
Fayda
Sitenizin hiti hemen hemen günlük 2 katına çıkacaktır.
Sistem
Sitenize gelen bir ziyaretçi size 1 kredi kazandıracaktır. Ayrıca sitenizden başka bir siteye bağlantı oluşturulacaktır.
Daha sonra bu krediler, diğer kullanıcıların sitelerinde sizin sitenize bağlantı olanağı doğuracak ve kredi miktarınız kadar diğer sitelerden üyeler sizin sitenize bağlanacaktır.
Hani twitterda olur ya; takipedenitakipederim gibi :D
Kullanım
Gayet basit. Sisteme ücretsiz olarak kayıt olun. Sitelerim sayfasından yeni bir site ekleyin. Daha sonra size bir kod oluşturulacak, o kodu sayfanızın en altına ekleyin(wp, vbulletin yada farklı script kullananlar footer olarak). Hemen aynı sayfada sitenizi onaylayın, eğer kod eklendiyse siteniz onaylanacaktır.
İşte bu kadar basit, artık sitenize gelen ziyaretçi size kredi kazanacak, daha sonra o kredilerle gün içerisinde ziyaretçi kazanacaksınız... ;)
Haydi sitenizi hit manyağı yapın :)
www.googlehit.pro (sınırsız sayıda site ekleyebilirsiniz, herhangi bir ücret yada kısıtlama mevcut değil..)
şikayet, öneri, hata bildirimi için posta@googlehit.pro mail atarsanız sistemin gelişmesi adına çok yardımcı olursunuz...
NOT:
+ Sistem Beta aşamasındadır, bu süreçte olumsuzluklar, hatalar vs. olabilir, bunlar tespit edilip değerlendirilecektir.
+ Ben kendi 4 sitemle deniyorum, şimdilik sorun yok gibi gözüküyor ama dediğim gibi mail ile destek sağlayacağım...
+ Sitenizin ziyaretçi kazanması için en az 10 krediniz olması gerekir...
Kampanya
Site no sunu konu altına yazan üyelere, hediye kredi verilecektir.. :)