-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
3D Sanatçı
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Gözle görülür fark yaşayacağınızı hiç sanmıyorum.
Benim sitemin de puanı 96/90. Page Speed kısmındaki açıklamaların büyük çoğunluğunun puanı 95-100 arasında. Bir tek Avoid CSS @import kısmı %85, bir de Combine images using CSS sprites kısmı, ana menüde ikon kullandığımdan dolayı %45 (temanın karışık bir kodlaması olduğundan sprite yapamadım bunları).
Gayet te hızlı açılıyor bende. Tabi normal bir siteye göre yavaş ama büyük bir sayfa boyutu olduğundan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Durotan adlı üyeden alıntı
Gözle görülür fark yaşayacağınızı hiç sanmıyorum.
Benim sitemin de puanı 96/90. Page Speed kısmındaki açıklamaların büyük çoğunluğunun puanı 95-100 arasında. Bir tek
Avoid CSS @import kısmı %85, bir de
Combine images using CSS sprites kısmı, ana menüde ikon kullandığımdan dolayı %45 (temanın karışık bir kodlaması olduğundan sprite yapamadım bunları).
Gayet te hızlı açılıyor bende. Tabi normal bir siteye göre yavaş ama büyük bir sayfa boyutu olduğundan dolayı böyle olduğunu düşünüyorum.
Cevabınız için teşekkürler.
Sizce benim sitemin hızı nasıl ? Sadece ilk açılış hızından öte sayfaların, menülerin vs açılma hızı.
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / E
-
Meslek
kamu
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
93, (%98)
çokta aşırı bir problem değildir ciddiye alma:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ozzyfb
ozancorumlu.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Durotan adlı üyeden alıntı
Ana sayfanın hızı gayet iyi. Yavaş denemeyecek kadar iyi diyebilirim hatta. Ama menüdeki öğelere tıkladığımda, mesela VİDEO-DERS yaklaşık 10 saniyede açıldı.
Benzer durumu ben de yaşıyorum, her sayfa normal hızda açılırken, sitemin ana menüsündeki kategorilere tıkladığımda birkaç saniye geçiyor, sonra geliyor. Temamdan kaynaklı olsa gerek.
10 saniye de baya yavaş be :(
Aylık 150k+ Tekil Özgün Eğitim Sitesi Reklam/Tanıtım Yazısı
http://goo.gl/YZb0E2