-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar wordpress sitem çok yavaş açılıyor gereksiz eklentileri vs kaldırdım cache eklentiside kurdum ama yine pek bir şey değişmedi.Gtmetrix sonucu ise şu şekilde ;
bu en baştaki düşük olanları nasıl düzeltebilirim acaba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
MEMUR
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
cache eklentisi kurdun mu mesela wp fastest cacheyi deneyebilirsin. Genel olarak resimlerle ilgili sorun yaşıyorsun resimlerin optimize edilmesi lazım css ile resim boyutlarını belirlemen falan lazım dediğim eklentiyi kur bir dene.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
100lerce konu var araştırarak başlayabilisin
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Pm atıyorum hocam.
Ek Olarak:
freetorrent adlı üyeden alıntı
cache eklentisi kurdun mu mesela wp fastest cacheyi deneyebilirsin. Genel olarak resimlerle ilgili sorun yaşıyorsun resimlerin optimize edilmesi lazım css ile resim boyutlarını belirlemen falan lazım dediğim eklentiyi kur bir dene.
Deneyeceğim hocam dediğiniz eklentiyi.
shateiel adlı üyeden alıntı
Hocam ben wordpress blogumda cache eklentisi falan hiç kullanmıyorum. Cloudflare sitesini kullanıyorum hem site güvenliğimi sağlıyor hemde hızımı arttırıyor.
Benim blogumun sonucu ise şöyle;
http://gtmetrix.com/reports/inceleme.tk/UVfbYLgc
Sanada tavsiyem hızlandırma eklentileri falan kullanma onlar daha da kötü yapıyor bence çünkü bütün cache eklentilerini kullandım saatlerce ayarlarını araştırdım denedim %70'in üzerine çıkamadım gtmetrix'de. En güzeli cloudflare'ın cache özelliklerini kullanmak.
Resim opitimazsoyunu içinde gtmetrixde belirtilen resimleri tinypng.com'da optimize edebilirsin. Görüntü kalitesi bozulmadan %60'lara kadar optimize edebiliyor.
Bilgi için sağolun hocam cloudflareyide deneyeceğim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
İsterseniz ücretli olarak hizmet verebilirim. İmzamdaki konudan bakabilirsiniz çalışmalarıma.