lostyazilim
tr.link

Güncellik mi ? Seo mu ?

8 Mesajlar 752 Okunma
acebozum
tr.link

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Arkadaşlar site için para harcarken nereye harcamalıyız kafam karıştı artık para verip içerik girdirdiğim siteler 1 senedir tek içerik girilmemiş sitenin arkasında çıktığını görünce sanırım boş yere editörlere para ödüyoruz gibi bir algı oluştu içimde. İçerik girdirmek yerine boyna tanıtım yazısı mı alsam ne yapsam anlamadım.

wmaraci
reklam

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 2777
  • Beğeniler 397 / 1093
  • Ticaret 90, (%98)
Güncel ve özgün içerik + Seo olursa emeğinizin karşılığını alırsınız. Yoksa ki 5 yılda olsa içerik girdiğinizle kalırsınız. Sadece içerik ya da sadece seo tek başına çok etkin olmaz. İkisini beraber yapmanız lazım.

Ayrıca sadece tanıtım yazısı ya da backlink alarakta çözüm olmaz. Bunların hepsinin dengeli olması lazım.
tahsinyaman

kişi bu mesajı beğendi.

aktuelsoylesi aktuelsoylesi Kaliteli Marka Domainler Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek uzman
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad A** U**
  • Mesajlar 2421
  • Beğeniler 1553 / 787
  • Ticaret 22, (%100)
ikisi bir bütündür ve ayrı düşünülemez seo ve özgün yazılar birazda reklam sizi başarıya götürecektir.

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)
KralFx

Özgün içerikli makalelere verdiğiniz önemi %90 a çekip az miktarda 2-3 haftada 1 şeklinde tanıtım yazıları alabilirsiniz.En etkili seo tanıtım yazısı diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

XENA45 XENA45 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.07.2016
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek SEO Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 0
  • Ticaret 1, (%100)
Site içi SEO analiz, aktif sosyal medya, backlink ve tanıtım yazıları, reklam ve kampanyalar ayrıca aylık yapılması gereken çalışmalar sitenizi Google'da ilk 3'e çıkarabilir. Konu ile ilgili detaylı bilgi ve SEO fiyatı almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. İyi çalışmalar...

Atlascringe Atlascringe Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Seo
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad İ** G**
  • Mesajlar 703
  • Beğeniler 387 / 182
  • Ticaret 21, (%100)
Sadece tanıtım ile seo olmuyor hocam, daha farklı fikirlerde çalışmalar yapılması lazım. Ondan sonra o siteyi nasıl solladığınıza inanamazsınız. Kaliteli bir seo her zaman için özgün içerikli siteleri bile sollayabilir.

Sercancetin Sercancetin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Ç**
  • Mesajlar 278
  • Beğeniler 55 / 63
  • Ticaret 9, (%100)
içerik girmede en önemlisi makale seçimi olmalıdır. mesela içerikleriniz güncel konularsa 3 gün sonra günceliği olmaz makale çöp olur o gün okundu okundu ertesi gün kimse merak edip onu aramaz. makaleler uzun vadeli düşünüp hazırlanmalıdır. Örneğin teknoloji haber içeriğini ele alalım. Şimdi galaxy note 5 özellikleri yerine galaxy note serisi neden tutuldu makale daha uzun vadeli yatırımlık makale. makaleyi kısıtlamamak gerek.

Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com

SizinWeb SizinWeb . Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ş** K**
  • Mesajlar 3625
  • Beğeniler 1459 / 1458
  • Ticaret 135, (%100)
içerik ve seo çayla Şeker gibi biri eksik fazla oldugu zaman düzensizlik oluşur kısası bu şekilde yazılan içerikleri bulundugunuz kategoriye ait kelimeleri iyi analiz ederek seçerek yazdırmanız ve yazılarda kelimelere dikkat etmeniz önemli seo konusunda ise optimasyon uyumu ve yüksek değerli sitelerden backlink almanızda fayda var yinede uzmanlara danışmak lazım daha detaylı şekilde

Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al