KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
Arkadaşlar site için para harcarken nereye harcamalıyız kafam karıştı artık para verip içerik girdirdiğim siteler 1 senedir tek içerik girilmemiş sitenin arkasında çıktığını görünce sanırım boş yere editörlere para ödüyoruz gibi bir algı oluştu içimde. İçerik girdirmek yerine boyna tanıtım yazısı mı alsam ne yapsam anlamadım.
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Güncel ve özgün içerik + Seo olursa emeğinizin karşılığını alırsınız. Yoksa ki 5 yılda olsa içerik girdiğinizle kalırsınız. Sadece içerik ya da sadece seo tek başına çok etkin olmaz. İkisini beraber yapmanız lazım.
Ayrıca sadece tanıtım yazısı ya da backlink alarakta çözüm olmaz. Bunların hepsinin dengeli olması lazım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
uzman
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
ikisi bir bütündür ve ayrı düşünülemez seo ve özgün yazılar birazda reklam sizi başarıya götürecektir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / K
-
Meslek
SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site içi SEO analiz, aktif sosyal medya, backlink ve tanıtım yazıları, reklam ve kampanyalar ayrıca aylık yapılması gereken çalışmalar sitenizi Google'da ilk 3'e çıkarabilir. Konu ile ilgili detaylı bilgi ve SEO fiyatı almak isterseniz iletişime geçebilirsiniz. İyi çalışmalar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sadece tanıtım ile seo olmuyor hocam, daha farklı fikirlerde çalışmalar yapılması lazım. Ondan sonra o siteyi nasıl solladığınıza inanamazsınız. Kaliteli bir seo her zaman için özgün içerikli siteleri bile sollayabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile Developer
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
içerik girmede en önemlisi makale seçimi olmalıdır. mesela içerikleriniz güncel konularsa 3 gün sonra günceliği olmaz makale çöp olur o gün okundu okundu ertesi gün kimse merak edip onu aramaz. makaleler uzun vadeli düşünüp hazırlanmalıdır. Örneğin teknoloji haber içeriğini ele alalım. Şimdi galaxy note 5 özellikleri yerine galaxy note serisi neden tutuldu makale daha uzun vadeli yatırımlık makale. makaleyi kısıtlamamak gerek.
Instagram: @sercancetincom
Youtube: sercancetincom
Website: http://sercancetin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
içerik ve seo çayla Şeker gibi biri eksik fazla oldugu zaman düzensizlik oluşur kısası bu şekilde yazılan içerikleri bulundugunuz kategoriye ait kelimeleri iyi analiz ederek seçerek yazdırmanız ve yazılarda kelimelere dikkat etmeniz önemli seo konusunda ise optimasyon uyumu ve yüksek değerli sitelerden backlink almanızda fayda var yinede uzmanlara danışmak lazım daha detaylı şekilde
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.