lostyazilim
tr.link

Günde Ortalama Kaç Makale girmeliyim ?

21 Mesajlar 2.427 Okunma
lstbozum
tr.link

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
bekirbulut kmalpha googleye "mısır piramitleri "yazın ve çıkan ilk siteyi inceleyin hocam ben hatta siteyi buraya yapıştırayım konuyu nasıl ele alıp incelemiş

http://www.bilgiustam.com/misir-piramitlerinin-sirri-nedir/
bekirbulut

kişi bu mesajı beğendi.

https://discord.gg/S6mByw8
wmaraci
reklam

bekirbulut bekirbulut AdSense, Blogger Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
zeytin8899 Anladım hocam. Fakat benim gözüme 100-150 kelimeden fazla makaleler özgünlüğünü kaybetmiş havası veriyor. Yani 600-700 kelimelik makalelere karşıyım. 100 kelime ile anlat tam anlat, okuyucun tam anlasın. Benim çizgim bu.

İyi geceler.

zeytin8899 zeytin8899 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğretmen
  • Konum Rize
  • Ad Soyad Y** Ö**
  • Mesajlar 1015
  • Beğeniler 60 / 212
  • Ticaret 16, (%100)
bekirbulut hocam şöyle düşünün okuyucu googlede bir kelime arattı ve sizin sitenizi buldu, sizin makalenizde her detayı bulamazsa bir başka siteye daha göz atmak için ayrılır eger ki detaylı bir inceleme görürse özenle yazılmış hisside yaratır.

Boş laflarla konuyu uzatmak yersiz o konuda hemfikiriz ama konuyu detaylandırarak her açıdan ele almak bence bu hem okur için hemde site için çok yararlı olacaktır

https://discord.gg/S6mByw8

cihan1 cihan1 gerivites.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek WM
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 1228
  • Beğeniler 19 / 278
  • Ticaret 27, (%100)
Hocam bir makale yazarı olarak öneri vereyim;
Günde 3-4 tane makale paylaş ve bu makaleler 300 'er kelime olsun.
Makaleleri alt başlıklara böl. Böylece okuyucular sıkılmaz okurken bunalmazlar. (örnek veriyorum: "gta 5 çıkış tarihi, gta 5 inceleme, gta 5 sistem gereksinimleri" şeklinde alt başlıklar)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)

zeytin8899 adlı üyeden alıntı

bekirbulut hocam şöyle düşünün okuyucu googlede bir kelime arattı ve sizin sitenizi buldu, sizin makalenizde her detayı bulamazsa bir başka siteye daha göz atmak için ayrılır eger ki detaylı bir inceleme görürse özenle yazılmış hisside yaratır.

Boş laflarla konuyu uzatmak yersiz o konuda hemfikiriz ama konuyu detaylandırarak her açıdan ele almak bence bu hem okur için hemde site için çok yararlı olacaktır

Evet hocam bu konuda haklısınız. Benimde demek istediğim bu zaten... Bayanlara yönelik sitem var ve bayanlar fazla metinlere merak sarmadığı için 100 kelimelik metinler bana yetiyor. Konuyu resimlerle video ile süsleyip paylaşıyorum. Yani demek istediğim benim konularım 100 kelimelik makalelere yetiyor.

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
arkadaş herhalde yeni 150-200 kelime ile googlenini gözüne gireceğini mi sanıyorsun ben 1500 keliime ortalaa yazıyorum sitemde 500 kelimeden aşağı konu yok... tamam dediği gibi konu dışına çıkma ama 150-200 kelime olmaz sitenin duruş süresi yüksek olmalı o yüden günde 3-5 arası dedikleri gibi antıklı düzenli şekilde hergün gir siten özgün olsun zaten devamıda gelir

• Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
erkaner Hocam yeni olmakla bir ilgisi yok. Size de şöyle açıklayayım. Şimdi ilk siteyi açınca neden hemen google amcanın gözüne gireyim. Benim ilk hedefim ziyaretçilerim olacaktır. Google benim için her zaman ikinci plandadır. Yahu 250-300 kelimelerle neden ben ziyaretçiyi isyan ettireyim. Allah aşkına bir bilgi arıyorsunuz o bilginin internette ne kadarını okuyorsunuz. Hemen göz gezdirip siteden çıkıyorsunuz. Bende diyorum ki tam net bilgi verin ama tam verin, ziyaretçiyi kaybetmeyin. Bu bilgiyi 200 kelimenin yukarısına çıkarmayın. O zaman googlenin gözünde daha çok iyi yerlere gelirsiniz.

Activist Activist Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.09.2016
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Patron
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** T**
  • Mesajlar 208
  • Beğeniler 57 / 89
  • Ticaret 1, (%100)
Günlük en az 3 konu.

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)

bekirbulut adlı üyeden alıntı

erkaner Hocam yeni olmakla bir ilgisi yok. Size de şöyle açıklayayım. Şimdi ilk siteyi açınca neden hemen google amcanın gözüne gireyim. Benim ilk hedefim ziyaretçilerim olacaktır. Google benim için her zaman ikinci plandadır. Yahu 250-300 kelimelerle neden ben ziyaretçiyi isyan ettireyim. Allah aşkına bir bilgi arıyorsunuz o bilginin internette ne kadarını okuyorsunuz. Hemen göz gezdirip siteden çıkıyorsunuz. Bende diyorum ki tam net bilgi verin ama tam verin, ziyaretçiyi kaybetmeyin. Bu bilgiyi 200 kelimenin yukarısına çıkarmayın. O zaman googlenin gözünde daha çok iyi yerlere gelirsiniz.

ya olaya birde senin tarafından bakmak istiyorum ama google yönergelerinden 150 kelimeden aşağı yazmayın diiyor yazarsanda yetersiz içerik diye görüyor evet haklısın bizim ilk amacımız ziyaretciler ama unutma ziyaretcileride google gönderiyor peki kime en dolu yazana en iyisini açıklayıcı yazana gönderiyor emin olan 150 kelime yazana ziyaretci gelmez haber sitesi olur eyvallah ama başka siteye asla gelmez ziyaretiye 150 kelime ile açıklayıcı olamazsınki ya şöyle örnek veriyim sana bir makale girdin makalenin özeti bile 60 ile 150 kelime arası olmalı artık sen devamını düşün ben bunları yaparken hep google yönergelerine baktım

• Üyelik 03.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek İçerik Editörü
  • Konum Yozgat
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 2316
  • Beğeniler 384 / 1212
  • Ticaret 17, (%100)
Hocam tamam eyvallah da benim gözümden bakmıyorsunuz ki konuya, çok farklı yerlere yöneliyorsunuz.

Hocam ziyaretçinin aradığı konu başlığına uygun bir içerik yazın o makale google gözünde de, ziyaretçi gözünde de '' en iyi makaledir... ''
Benim söylemiş olduğum gibi günlük en az 3 ila 5 özgün makale girin googlede tüm geniş kitleler sevektir. Bu arada google sizin önceliğiniz değil, ziyaretçilerinizdir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al