Hadsbecs
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar 1-2 hafta önce günlük 24 yazı sitemi zarara uğratırmı diye konu açmıştım çoğu arkadaş spama girer vs yazmıştı fakat hepsi kulaktan dolma fikirler. Yani burası forum biri birşey uyduruyor yayılıp milletin aklında öyle kalıyor fakat çoğu kişi denemediği içinde zarara uğramak istemiyor.
Neyse sitelerimden birtanesine özgün olmak şartıyla günlük 50 konu girdim 1 hafta sonra aşırı şekilde hit alımı yaşadım. Günlük kaç yazının ne önemi varki? Google şunu demiyormuydu çalıntı yazı olmuyacak veya tüm yazılar bir arada yayınlanmıyacak. Özgün olmak şartıyla kaç yazı girdiğinin ne anlamı var? Kısacası google sandboxa kolay kolay düşmessiniz. Delinin biri kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış misali kendi bildiklerinizle deneyimizle haraket edin ordan burdan duyma laflar değil :rolleyes:
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Hocam zaten forumlar, büyük siteler günde 20 yazıda mı kalıyorlar. Bence de özgün olma kaydı ile sorun çıkmaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Hocam öyle bir şey olsaydı Onedio tarzı sitelerin iki güne sandboxa düşmesi lazımdı. Boş laflara inanmayın, ne kadar özgün içerik; o kadar yükseliş. Budur benim felsefem. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam kaç hit alıyorsunuz günlük bende yorum yapmıştım yanlış hatırlamıyorsam hiç bir şey olmaz faydası olur diye. Merak ettim açıkçası ne kadar ne oldu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Çok güzel rakamlar henüz düşük umarım çok çok daha iyi yerlere gelecektir :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-