-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci ve İçerik Üreticisi
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Google Adsenseden reklam alamayan sitelerime alternatif reklam veren siteler hakkında araştırmalar yapıyordum. Güvenilir ve diğerlerine nazaran daha kazançlı siteler var mı?
Benim bulduklarım sizce nasıl?
- AdCash
- ReklamStore (Sevmedim gibi..)
- AdMatic
- GittiGidiyor (Bunu bilmiyordum bile.)
- Brand.Ad
- DoubleClick (Biri bunu açıklasın. :)
- Ligatus
- DGMAX
Bunların dışında olan sitelere de açığım. :)
Baştan Sona PHP Eğitimi ➡ youtu.be/TQP8jBwnXw4
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hiç mi yok?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adsense reklam sağlayabilirim %lik kazanç ortaklığı düşünürseniz pm atabilirsiniz efendim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben balık istemiyorum balık tutmayı öğrenmek istiyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İçerik üreticisi
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba, adsense dışındaki reklam servislerini kalitesiz, güvensiz ve ölücü buluyorum. Sebebi ise reklam veren kalitesizliği ve tıklama, gösterim sayılarının tutarsızlığından kaynaklı. Konuda belirttiğiniz reklam servislerini ve çok daha kötülerini iyi bilirim. Hiç biri adsense'in yanından bile geçemez diyebilirim.
Adsense'i bu kadar savunmamın sebebi google'ın hem yayıncının hem de reklam verenin hakkını sonuna kadar desteklemesindendir. Kısacası adsense gelişmiş SEM yazılımı ve %70 gibi cömert bir yayıncı komisyonu ile şuan rakipsiz. İlerde nelere olur bilinmez :) Ama tek bildiğim adsense dışındaki diğer servislerin verdiği ücretlere ziyaretçinize reklamlarla eziyet etmenize değmez.
Ha eğer adsense'e alternatif arıyorsanız reklam servisi değil de mesela farklı gelir modelleri deneyebilirsiniz. Tanıtım yazısı, özel reklam alanları, backlink satışı vs.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
MasterKazanç adlı üyeden alıntı
Merhaba, adsense dışındaki reklam servislerini kalitesiz, güvensiz ve ölücü buluyorum. Sebebi ise reklam veren kalitesizliği ve tıklama, gösterim sayılarının tutarsızlığından kaynaklı. Konuda belirttiğiniz reklam servislerini ve çok daha kötülerini iyi bilirim. Hiç biri adsense'in yanından bile geçemez diyebilirim.
Adsense'i bu kadar savunmamın sebebi google'ın hem yayıncının hem de reklam verenin hakkını sonuna kadar desteklemesindendir. Kısacası adsense gelişmiş SEM yazılımı ve %70 gibi cömert bir yayıncı komisyonu ile
şuan rakipsiz. İlerde nelere olur bilinmez :) Ama tek bildiğim adsense dışındaki diğer servislerin verdiği ücretlere ziyaretçinize reklamlarla eziyet etmenize değmez.
Ha eğer adsense'e alternatif arıyorsanız reklam servisi değil de mesela farklı gelir modelleri deneyebilirsiniz. Tanıtım yazısı, özel reklam alanları, backlink satışı vs.
farklı gelir modellerini denemeye çalışacağım