-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar ben sitemde haber paylaşmak istiyorum ama ajans haberlerini almak yasakmış.bu konuda bilgi verebılırmısınız.Başka Alternatif yokmu
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** S**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Kendin imrenerek yazabilirsin.Veya şirketlere Abone olarak kolaylık bulabilirsin
BKD
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Ajanslara abone olmak ücretli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
e-ticaret içerik editörü
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Hocam haber sitesi nasıl birşey olacak? Eğer yerel düşünüyorsanız il ya da ilçe belediyelerini arayıp basın yayın işlerine mail adresinizi bildirirseniz belediye haberlerini size yolluyor. Ama Türkiye geneli büyük bir site kurmak istiyorsanız mutlaka ajans üyeliğiniz olmalı diye düşünüyorum. Konuyu takip edemeyebilirim. Sorunuz olursa p.m. atarsanız cevaplamaya çalışırım. İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haber sitesi bireysel olacak iş değil. Bu işler artık şirketlerin bünyesinde. Hiç uğraşma ayrıca bir de para ödeyeceksin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tamamen haber sitesi olmayacak genel bi portal olacak ana sayfada manşet kısmında haberler yayınlayacam aynı zamanda birçok kategori olacak temelden haber sitesi değil.yinede herkeze teşekkür ederim.başka türlü nasıl haberler paylaşabılırım sizce
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
webmaster
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Birçok haber sitesi ile bir şekilde haşır neşir olmam nedeniyle,bu işi kurumların yürütmesinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum.Haberi ajanstan alacaksınız.Editörleriniz bu haberleri editleyecek,rewrite edecek.Ofis v.b. ihtiyaçlarınız olacak.
İyi ve özgün bir script ya da haber yazılımı kullanacaksınız.Nerden baksanız tek başına bir kaç milyar olacak.
Bunun video barındırma,yüzlerce resim yayınlama zorunluluğu olacak.Host değil server ihtiyacınız olacak.
Botla şunla bunla ya da wordpressle yapanlara bakıp aldanmayın.Eğer bir avukatına denk gelirseniz haber ajanslarının çok ağır sonuçları olacak.
İlla haber diyorsanız,internet geniş.Bağımsız haber yayınlayan ya da forumlarda sitelerde kendi haberlerini yayınlayan bireylerin haberlerini yayınlamaya çalışmanız bir kısım yasal zorunluluklarınızı azaltsa da kaliteli bir haber sunumu şansınız azalır.
Artı yukardaki şartlara ek olarak google news birçok özellliğinize bakacaktır.
Drupal haber ve e-ticaret siteleri yapılır.