-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Software
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Çok sağlam kişiler oldugunu düşünmüyorum, amatör bir index. Hostunuzdan başka bir site aracılıgı ile geçmiş olabilirler.
owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net
Buhara
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Daha alexa dünya sıralamasına bile girmemiş bir siteyi neden hacklesinler. Hit alan bir site olsa hadi neyse dicem..
Konunun kasıtlı olarak açıldığını düşünüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Buhara adlı üyeden alıntı
Daha alexa dünya sıralamasına bile girmemiş bir siteyi neden hacklesinler. Hit alan bir site olsa hadi neyse dicem..
Konunun kasıtlı olarak açıldığını düşünüyorum.
aynen hocam bende size katılıyorum ve konuyu açan arkadaş 23 yaşında birisi ve o yaşta olupta hackenen ve hack yedim diye buraya yazan birisi bence dikkat çekmeye çalışıyordur. Hiç
Nasıl düzeltebilirim?
şeklinde bi soru bile sormuyor.
dursuntokgoz.com.tr | dursuntokgoz.net | vizyondakifilm.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
F** Y**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
hostu büyük şirketlerden ce herkesin bildiği güvendiği yerlerden alman en iyisi olur böle acemi işleri sitene sorun yaşatmamış olurlar eger yedeginde yoksa gitti herşeyin :( firma ile iletişime geç onlar bu tür acıgı kapatmaları gerekir
Know
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kendilerine dair hakaret vs. gibi icerigin olmadıgı taktirde veyahut bizzat iclerinden birileriyle kisisel sorunun olmadıgı taktirde neden ugrasınlar. Ki siten gözde, hitli populer bir site olsa garez'ine yapar diyecegim hocam. Ki yeni dıyorsunuz, mılyonlarca siteden ego'sunu tadmin etmek icin size denk gelmiştir. Hayırlısı olsun hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Php |
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
Site adresini alabilirmiyim ?
Konudan okuduklarıma göre amatör kişiler , sadece index ile html olan bir siteye amatör kişiler index atamaz ( html sayfada herhangi bir veri çekilip sistem değiştirelemeyeceği için root şart , amatör insan server rootlayamaz ) , sitenin farklı dizinlerinde herhangi bir script kullanıyormuydunuz ?
Bilgilerinizi kaptırma olasılığınız nedir ?
Bilgisayarınızda rat - keylogger gibi herhangi bir zararlı yazılım olma olasılığı varmıdır ? ( Daha önce ne zaman tarama yaptınız ? )
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
işçi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam lamerdir :) sadece indexlerinizi değiştiriyor ftpden düzeltebilirsiniz bilginiz var ise hosting firmasının sunucularında virüs olabilir böylelikle sunucudaki bütün siteleri h*ck atabilirler nasıl hosting alınır nereden hosting alınır işi yapacak iseniz bulunduğunuz ilin en uzun süredir faliyet gösteren firması ile anlaşın bunları bulmak size kalmış :) Hosting firmasını gezip danışmanlardan bilgi edinin parayı yatırın ve koltuğunuza rahat oturun :)
ek olarak : Bilgisayar güvenliğide önemli crek virüs progmramı kullanma
www.gunceltarifler.com