lostyazilim
tr.link

Hakkımızda, Gizlilik vs. Sayfaları hakkında...

6 Mesajlar 983 Okunma
acebozum
tr.link

Masiva Masiva MasivaTurk.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 494
  • Beğeniler 0 / 78
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba; gördüğüm kadarıyla sitelerde bulunan hakkımızda, gizlilik politikası, telif hakları vs gibi sayfaların olması artık zorunluymuş. Yani olmaması, adsense gibi platformlarda sorun çıkarıyormuş. Benim sorum ise şu; bir blog sitem var ve kategoriler kısmını, hakkımızda, gizlili...vs diye uzatmak yerine bu gibi bilgileri tamamen iletişim sayfası altında yazıyorum. Sitede de bu gibi bigiler bulunmuş oluyor. Fakat ayrı bir link açmadığım için bu site için bir sorun olur mu ? Özetlersem; tüm bu bilgileri ayrı ayrı link vermek yerine, hepsini iletişim sayfasında düzenli bir şekilde yerleştirsem bir sorun olur mu ?

Site imzamda mevcuttur. İletişim sayfasına girip kontrol ederek ne demek istediğimi daha net anlayabilirsiniz. Düşüncelerini paylaşan üyelere şimdiden teşekkürler...

elektronikssl
webimgo

Sock Sock Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad İ** T**
  • Mesajlar 119
  • Beğeniler 21 / 44
  • Ticaret 8, (%88)
Bir problem olacağını sanmıyorum. Amaç kontrol etmek ise zaten yazmışsın. Ha yok olmaz diyorlar ise uyuzluktan başka bir şey değildir.

RadiKaL RadiKaL WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Çiftçi
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1304
  • Beğeniler 281 / 398
  • Ticaret 8, (%100)
O kadar site açtım hiçbirinde o sayfalardan birine yer vermedim. Footerda bir mail bence yeterlidir :) Hiçbir sıkıntıda yaşamadım. Zaten adsense bir sorun olduğunda gmail hesabınıza mail atıyor, adsense hesabınızda bildirim yapıyor.

Destek ekibi giripte hakkınızda sayfanızdan yada iletişimden size ulaşmaz ki.

• Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 494
  • Beğeniler 0 / 78
  • Ticaret 1, (%100)
Yorumlar için teşekkürler. Bende dediğiniz gibi düşünüyorum fakat *** da google-adsense bölümünde tüm herkes gizlilik politikası, hakkımızda gibi kısımların olması gerektiğini çokça defa belirtmişler. ***da çok yerde oluduğum bilgilere dayanarak söylüyorum; google bu kısımların olmasına, siteye giren kullanıcıya fayda sağlamak açısından önem veriyormuş.

wmaraci
wmaraci

Nysme Nysme Özgün İçerik Yazarı Kullanıcı
  • Üyelik 21.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad R** I**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 1, (%100)
@Masiva, merhaba. Öncelikle bu konuda sanırım adsense başvuru yapıcak olan veya daha önce çok fazla alakası olan biri değilsiniz gibi geldi. Öyle degilse lütfen yanlışsa düzelt :), ben bugune kadar hep gizlilik politikasını yazdıktan sonra google adsense başvuru yaptım. Herşey köprüyü geçene kadar. Google adsenseden ilk ödemeyi aldıktan sonra önemli bir unsur olmadan google size g.politikasını neden yazılı değil demez.

kısaca özetlemek gerekirse, sadece iletişim sayfasına toplasanda yeterli olucaktır.

• Üyelik 05.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 494
  • Beğeniler 0 / 78
  • Ticaret 1, (%100)
Nysme, bu küçük ayrıntı kafama takılıyordu, verdiğin bilgiler için teşekkürler.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al