balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar projem var yanı onedio benzeri bir tema bulunuyor elimde bu temayı değerlendirmek istiyorum hangi sektöre girsem acaba aranma hacimi yüksek bir sektör bulmam gerekli ne gibi bir sektör kategori yanı hangi kategoriye yonelmeliyim bana sevdiğin kategoride demeyin lütfen çünkü kullanici etkileşimli olacağı için kullanıciların beğenisi gerekli. Bu yüzden kategori seçimi gerekli aranma hacmi yüksek düzeyde onedio ya benzer bir proje ama sektörü farkli
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcılığı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
teknoloji sektörüne girme hangi sektöre girersen gir dostum :)
ama sana bir önerim kadınlar sektörüne gir makyajdı, giyimdi, ojeydi, saçtı, oydu buydu şuydu
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Php Coder
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
İnsanların sana sevdiğin kategoride demesinin sebebi sevmediğin bir kategoride proje yapacağım ( TEK KİŞİ) dersen hiçbir yere varamazsın... Para kazanmak için bu işlere giriyorsan uzak dur amaç para kazanmak olmamalı unutma bunu.
balibey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yazar
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam herkesin amacı para kazanmak zaten elimde sevdiğim sektör ait bir site var bunu da öyle öteki siteyi desteklemek için giricem bu arada hocam kadın sitesi dedginzde aklımda biseyler belirdi gibi teşekkürler başka öneri gelmezse gideceğim sektör belli de gelir getirirmi? Aranma seviyesi yuksekmi