lostyazilim
tr.link

Hangi SEOcuyu tercih etmeliyim?

22 Mesajlar 2.678 Okunma
acebozum
tr.link

HoRoZz HoRoZz www.horozz.net Kullanıcı
  • Üyelik 12.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 689
  • Beğeniler 57 / 190
  • Ticaret 0, (%0)
SEO çalışmasımı istiyorsun? O zaman https://www.imagaza.net/iletisim/ buraya gir ordan telefonu ara.. Cenk Akyıldız ile görüşeceğim de.. horozz dan adnan yolladı de hani fiyatlarda birşeyler yapar o zaman..

sanal mağaza satışı yapar ama seo çalışmasınıda 4 4 lük yapar.. biraz yüksektir fiyatları yanlız.. kurumsal, fatura kesebilen, ofsine gidildiğinde kendisi ile görüşülebilen güvenilir biridir..

www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
elektronikssl
webimgo

stendor stendor Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 10.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** H**
  • Mesajlar 201
  • Beğeniler 6 / 26
  • Ticaret 1, (%100)

HoRoZz adlı üyeden alıntı

SEO çalışmasımı istiyorsun? O zaman https://www.imagaza.net/iletisim/ buraya gir ordan telefonu ara.. Cenk Akyıldız ile görüşeceğim de.. horozz dan adnan yolladı de hani fiyatlarda birşeyler yapar o zaman..

sanal mağaza satışı yapar ama seo çalışmasınıda 4 4 lük yapar.. biraz yüksektir fiyatları yanlız.. kurumsal, fatura kesebilen, ofsine gidildiğinde kendisi ile görüşülebilen güvenilir biridir..

Tesekkurler hocam not ettim.

Ek Olarak:

myth2012 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar önce biraz makale okuyup kendinizi geliştirin, ne okuyacağım diyen varsa yazsın yardımcı olayım ama gidip her seferinde seocu, seo uzmanı denen arkadaşlara para vermek yerine işi kendiniz öğrenin derim. Ben geçimimi internetten sağlıyorum ve bugüne kadar kimseye ücretli bir iş yaptırmadım ha cüzzi miktarlara kaliteli iş yapanlar olur tavsiye üzerine vs. bulursanız mutlaka çalışın ama size ben seocuyum diye hiçbir seocu gelmez gelenede siz güvenmeyin.

Hocam simdi bi yerden sonrada profesyonel yardim almak gerekiyor.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al