Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar ben Blogger kullanıyorum.Ama kendi ismimle.Etrafıma bakıyorum.Takma isimle yazanlar daha fazla takip ediliyor.Başka bir Blogger tabanlı(asdg.blogapot.com gibi) site mi açmalıyım yoksa burdan devam etmeli miyim?Bu arada site imzamda.Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İsim olarak devam etmenizde problem yok ancak .com domain alıp blogu yönlendirseniz daha hoş duracaktır. Godaddy'den 2 veya 6tlye .com domain alabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Genelde kendi isimleriyle açılan bloglar şahsi oluyor. Yani günlük tarzı veya bolca kendi yorumunu katıyor insanlar yazılarında. Buyüzden şahsen ben de kişisel olmayan isimli blogları daha çok takip ediyorum. Bloggerların çoğu kısa takma isimler kullanır. Sebebi hem takipçi kitlesini geniş tutmak hem de alan adı zaten uzun olduğu halde daha da uzatmamak. Tavsiyem kendi isminizle devam edecekseniz kimliğiniz ile "com.tr" uzantılı bir blog yapmanız. Başarılar.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Marketing Manager
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kesinlikle katılıyorum arkadaşlara.. .com ya da en köy .net domain alın.. Bir wordpress ile sitenizi daha okunabilir kılabilirsiniz.
Mad
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-