-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
yani şimdi full kopya içerikle bir site aqçtım 2-3 gün uğraştım seo açısından hiç bişey yapmadım 2000 post falan oldu sonra hiç açmadım bile siteyi zor bir kelimede ilk sayfalardaydı hala ellemedim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben daha kopyala yapıştır yapan adamın özgün çalışan adamdan çok kazandığına şahit olmadım. Yani bir şeyin orjinaliyle kopyası aynı olur mu hiç :) İndezxlemeyle ilgili olabilir. diğer sitenin potansiyeliyle ilgili olabilir vs. vs. ama zanetmiyorum ki sizin açtığınız konu dışında içeriklerde c/p işe yarasın. Yine de deneyebilirsiniz risk almak sizden :)
ytre10
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
CTO
-
-
Ad Soyad
H** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
ilk yazan üste çıkmayabilir. ayrıca burada ilk indexlenen hangisi bunuda bilmiyoruz. yani konuyu ilk girmeniz ilk indexleneceği anlamına gelmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Sen bu siteler gibi seo çalışması yaptırabilecek misin :D
hayatim53
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
insan tamiri ediyor
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gönlümüzde wmaraci var salla *** nu
seoakcy
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
HackMORE
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Google botları ile alakalı bir şey bu ama şöyle birşey var. Her zaman söylüyorum Google salak değil. Botları tasarlayan kafayı yemiş mühendisler beyaz şahin ile iş yerine gitmiyorlar :)
Özgünlük ne kadar iyi ise, en başta olan o olur. Sıra bulucu gibi şeylerde ise ziyaret oranı etkili oluyor. İki siteninde PR'si farklıdır. Araba almak istiyorsun ama ne alacaksın? Onlarca araba markası var. İçerikte böyle. Herkes her arabayı almadığı gibi, her kopya içerik indexlenmeyecek diye bir şey yok. Bu tamamen otorite ile alakalı bir şey.