Merhaba,
https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?url=http%3A%2F%2Fkurtsozluk.net%2F&tab=mobile
Gördüğünüz üzere sitem hız açısından kötü durumda. Bu konuda google'ın tavsiyelerine baktım ama çözümleri nasıl uygulayacağımı bilmiyorum detaylarına baktım onlar da ingilizce makaleler oradan da sınıfta kaldık. Anladığım tek şey olay css ve js dosyalarında bitiyor.
Ben bootstrep ve font-awesome hazır stil yapılarını kullanıyorum ve şunu fark ettim font-awesomedan 10-15 ikon kullanıyorum ama koca stil dosyasını çekiyorum. Bootstrapte de aynı şey geçerli stil dosyasının belki de yüzde beşi benim işime yarıyordur.
Bu sebeple bu dosyalardaki fazlalıkları temizlesem mi diye düşündüm ama birbiriyle entegre kodlardan bir de gerekli bir yeri silerim diye buna da yeltenemedim.
Bu konuda sizlere akıl danışmaya geldim. Ben bu yapılardaki fazla kodlardan sağlıklı bir şekilde nasıl kurtulup bunların dosya boyutunu baya bir düşürebilirim.

Bonus Talep : Bu biraz külfetli bir yardım olduğundan bunu ayrıca yazmak istedim. Çok iyilik yapmak isteyenler için burası. Size verdiğim google hız testi linkinde hatalarımı görmüşsünüzdür. Dediğim gibi hataları görüyorum ama ingilizce tavsiyeleri anlayamadığımdan uygulayamıyorum. Bana bu konuda yapmam gerekenleri anlatabilecek birine de minnettar olurum.