Hedefim açıkçası 2 ay olmadan 3K düşmek :) bakalım inşallah başarabilirim.
Allah razı olsun çok teşekkür ederim. Tüm hayvanseverlere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.
Çok teşekkür ederim, sağ olun var olun. Umarım dilediğimiz gibi olur.
Penunbra adlı üyeden alıntı
Tema uyumu ve logo uyumu çok iyi özellikle logoyu kim yaptıysa eline sağlık gayet başarılı buldum. Akabinde siteniz keyword bir domain belki şuanda farkına varmazsınız ama bu alanda 5 sene sonra lider olarak, önde gelen bir forum olabilirsiniz.
Başarılar...
Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok sağ olun var olun. Logoyu çok sevdiğim bir kardeşim yaptı sağ olsun, ama bireysel çalışmıyor bir tek bana yapıyor o da hatıra gönüle :) Tüm hayvanseverlere sesimizi duyurmaya çalışıyoruz, inşallah başarılı oluruz.
Ankanew adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun hocam inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız
Bu zamana kadar sabırsız olduğunuz yeter
Sabırlı olursanız çok iyi yerlere Geleceksiniz
Aynen öyle hocam, artık zaman sabır vakti. Sabredip geliştirmek adına her şeyi yapacağım. Bu projeye yoğunlaşacağım artık.
hRSor adlı üyeden alıntı
Hocam siteyi inceledim, tasarım ayrı güzel, fikir ayrı güzel. Bu tema nası bişey böyle? Çok tatlı, aşık oldum resmen! XenForo'nun teması falan mı, bilmiyorum bu yüzden sordum.
Tekrar demek istiyorum, çok başarılı bir proje olmuş. Umarım emeklerinizin karşılığını misli ile alırsınız. Başarılar..
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuzdan dolayı. Xenforo lisansı satın alıp, özel bir tema satın almıştım Etiket hocamdan, birkaç düzenleme ile temayı bu hâle getirdik.
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız, bayağı emek harcadık diyebiliriz.
Tüm hayvansever dostlarımızı bekleriz.
Escalous adlı üyeden alıntı
Başarılar Tevfik hocam. Herşey gönlünüzce olsun. Aktif kitle edinmeye, tutmaya devam edin. Aktif kitle edindikten sonra bu rakamlar iyi yada kötü pek bir önemi yok. Ama tabiki iyiye gidecektir.
Çok teşekkür ederim hocam, elimden geldiğince (hatta fazlasıyla) emek harcıyorum, umut ediyorum ki; güzel şeyler olacak. Buna inanıyorum.